Mady asta e o comedie, sarcasm, ce sa comentez, e amuzant, nu pot lua in serios asa ceva, e amuzant
La Fierbinti e de fapt despre Romania. Fiecare personaj de acolo infatiseaza mentalitatea unei anumite categorii de oameni. De exemplu primarul e corupt, politistul e prost, betivul e muncitorul lenes si filosof, e unu acolo cocalar si prost, altul e cocalar si smecher, asta slabuta e faina, are bani, dar proasta. Daca ai habar de cum stau treburile in tara noastra o sa adori serialul.
Am observat,sincer rar ma uit la tv, cat priveste ce a spus aia are dreptate da si nu, oameni de plecat de saracie mady, de scarba, numai aveau speranta, desigur ca nu se va schimba nimic daca plecam cu toti, dar si sa stai aici tot nu se schimba nimic, Romania e o colonie a europei, groapa de gunoi a UE, asa ca nu exista speranta
Daca pleaca majoritatea, ce vrei sa fie Romania? Ce-ar fi sa plecam toti, sa vedem la ce se mai intorc "bogatasii" lumii, aia care sustin tara, aia care trimit milioane de euro in tara. Prea putini au plecat de saracie, mie imi pare ca au plecat din lacomie, ca 1 euro e aproape 4, 5 lei.
Lacomie? tu ceea ce lucrezi mady ai primi de cateva ori mai mult doar ca te-ai afla in Germania, de ce ai fi lacoma? uite asa ai putea strange banii de un apartament, de o viata mai linistita, nu de a avea datori si de a trai doar ca sa supravetuiesti de pe o zi pe alta
In Germania iti permiti sa iti cumperi apartament cu salariul minim? Ca in Romania nu. Si ma indoiesc ca in alta tara poti, unu decent, deci conditiile sunt aceleasi, aia doar nu-s asa corupti ca noi, eh, noi suntem cu vreo 40-50 de ani in urma (un doctor a dus un copil in Germania si doctorii de acolo au zis ca in tara lor nu mai exista acea bacterie de 40 de ani )). Deci nu merge "tara nu mi-a oferit nimic", ca nici celelalte tari nu ofera bani cat sa iti iei apartamente si masini scumpe.
Am zis ca 1 euro e aproape 4, 5 lei. Daca in Germania nu iti poti cumpara apartament cu salariul minim, nu vad ce atatea vaicareli ca in Romania nu poti, si au plecat saracii romani ca i-a impins saracia. In Romania nu le place munca, afara spala wc-uri si vin apoi sa ne salveze de hoti si saracie.
Și ce căcați faci aici? Muncesc pe 1500 de lei și plătesc 1000 la chirie, mă aleg cu *** în gură.
"In Romania nu le place munca, afara spala wc-uri si vin apoi sa ne salveze de hoti si saracie"
Fă rahat cu creier de găină, muncește tu 12 ore pe zi, pentru 2000 de lei, dacă ajungi la suma aia, ca la sfărșit de lună să mănânci că*cat de pe jos.
Sau e faza că lucrezi ca prostul, o faci și suplimentar și ești ținut de fraier, cu bani în minus, și crede-mă că știu ce zic, cei cu care lucram la firmă, și-au luat țeapă de vreo 1500 de lei.
Fă rahat cu creier de găină, du-te munceste in alta tara si ramai acolo, nu veni sa te lauzi ca esti mare bogatas si ca salvezi Romania, asta e ideea, "Fă rahat cu creier de găină". Gainile sunt mai inteligente decat tine, ar fi, daca ar trai mai mult de cateva luni.
"...de parca noi suntem handicapati..."
Nu "parca", SIGUR 90% dintre romani sunt asa. Intrebarea ta doar confirma asta.
Iar faptul ca prostimea e asociata cu PSD-ul din motive obiective, iarasi nu ar trebui sa te surprinda deloc.
Sa salvezi Romania inseamna sa mergi la vot, sa muncesti, sa fii corect, sa te informezi asupra legislatiei Romaniei. Cei care prefera sa stea in occident si sa vina de cateva ori pe an cu scarba in Romania, sa mai faca debandada pe la proteste nu se pot numi salvatorii Romaniei.
Nici eu nu sunt de-acord ca aceia care au fugit din tara sa apara dintr-odata cand se vrea o schimbare. Nu mori de foame in Romania. Ce-i drept, trebuie sa muncesti mult mai mult decat occidentalii pentru a trai bine.