De vina e cine a invatat copilul sa spuna chestiile alea. Sincer si pe mine m-a invatat un var de-al tatei niste tampenii de genul asta pe care la prima ocazie le-am spus la gradinita (pe la 3 ani jumatate) si am ajuns binisor. Eu cred ca copilul ala e inocent si se va rusina si ea cand va creste si va vedea ce porcarii au invatat-o adultii sa spuna. Nu cred ca e pierduta pentru moralitate, pur si simplu le spune ca si cum ar fi intr-o limba straina, habar nu are ce spune.
Nu am crezut ca voi auzi asa ceva din gura unui copil! Pur si simplu am ramas blocata... Daca acum vorbeste asa ce v-a spune cand va fi la scoala? Halal generatie viitoare...
Parintii sunt de vina, pentru ca-i invata si se amuza cu chestii dintr-astea. Sau daca nu-i invata ii lasa in "grija" fratilor mai mari! Sunt niste inconstienti si nu au pic de bun simt sa lase copilul sa vorbeasca in asa hal!
Oh, Doamne! Nici n-am putut sa ascult pana la sfarsit. E vina parintilor, daca ei nu iau initiativa, atunci cine? Am crescut intr-o familie in care nu am auzit niciodata injuraturi, cuvinte obscene, sau sa se vorbeasca intr-o maniera asa terfelita, iar ceea ce am auzit m-a socat cu adevarat!
Auzi la el: Bravo, Bravo...handicapat mintal care este...eu las distruge phisihologic pe asta... JUR!
Aici clar nu este vina copilului...este mic si nu stie prea multe
parinti vad k sunt p acolo p langa ea...sh chiar o incurajeaza daca o sh filmeaza au mai pus o sh youtube...isi promoveaza odorul
mai tarziu vor regreta parintii cand vor vedea ce au crescut...
In loc sa va lamentati atat, dati "flag". Asemenea continut nu are ce sa caute pe internet. Daca parintii respectivi sunt prosti, e si datoria noastra sa protejam un copil tratat asa. Dati "flag" si administratorii vor elimina clipul.
Licher200 întreabă: