lolita
| lolita a întrebat:

Sa vedeti si voi ce poezii stiu copii din ziua de azi. Nu stiu unde or sa ajunga copilasii astia, si parintii care nu au grija de cresterea lor. http://www.youtube.com/watch?v=mdC7-uL2Fw8&feature=chann el

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De vina e cine a invatat copilul sa spuna chestiile alea. Sincer si pe mine m-a invatat un var de-al tatei niste tampenii de genul asta pe care la prima ocazie le-am spus la gradinita (pe la 3 ani jumatate) si am ajuns binisor. Eu cred ca copilul ala e inocent si se va rusina si ea cand va creste si va vedea ce porcarii au invatat-o adultii sa spuna. Nu cred ca e pierduta pentru moralitate, pur si simplu le spune ca si cum ar fi intr-o limba straina, habar nu are ce spune.

15 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu am crezut ca voi auzi asa ceva din gura unui copil! Pur si simplu am ramas blocata... Daca acum vorbeste asa ce v-a spune cand va fi la scoala? Halal generatie viitoare...

Janina
| Janina a răspuns:

Vai de mamaliga noastra straight face

auran
| auran a răspuns:

Mi-a iesit ochii din capsurprise, credeam ca nu aud bine

| Dara a răspuns:

Parintii sunt de vina, pentru ca-i invata si se amuza cu chestii dintr-astea. Sau daca nu-i invata ii lasa in "grija" fratilor mai mari! Sunt niste inconstienti si nu au pic de bun simt sa lase copilul sa vorbeasca in asa hal!

Anna
| Anna a răspuns:

Oh, Doamne! Nici n-am putut sa ascult pana la sfarsit. E vina parintilor, daca ei nu iau initiativa, atunci cine? Am crescut intr-o familie in care nu am auzit niciodata injuraturi, cuvinte obscene, sau sa se vorbeasca intr-o maniera asa terfelita, iar ceea ce am auzit m-a socat cu adevarat!

| Dl.Inginer a răspuns:

Dumnezeule mare! incredibil!

| lifeForJesus a răspuns:

Auzi la el: Bravo, Bravo...handicapat mintal care este...eu las distruge phisihologic pe asta... JUR!

| andreea_8479 a răspuns:

Aici clar nu este vina copilului...este mic si nu stie prea multe
parinti vad k sunt p acolo p langa ea...sh chiar o incurajeaza daca o sh filmeaza au mai pus o sh youtube...isi promoveaza odorullaughing
mai tarziu vor regreta parintii cand vor vedea ce au crescut...

| jo a răspuns:

In loc sa va lamentati atat, dati "flag". Asemenea continut nu are ce sa caute pe internet. Daca parintii respectivi sunt prosti, e si datoria noastra sa protejam un copil tratat asa. Dati "flag" si administratorii vor elimina clipul.

| Paula a răspuns:

Pfff groaznic sad in ce hal am ajuns!

| joy a răspuns:

Generatia asta se duce de rapa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No coment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca a auzit de la parinti, cu toate ca era cu fratii... o sa ajunga o viitoare prostituata pe centura...in rest... fara cuvinte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vedeti cum ajung sa fie la scoala, si dau si vina pe profesori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este vina parintilor si a celor care au invatat o pe micuta! ea nu stie ce spune, e prea micuta si inocenta! parintii ei nu stiu sa i dea o educatie! pacat!