Majoritatea care tanjesc după funcțiile altora sunt perversi, aia care sunt capabili ajung sus de la sine, nu vânează pe nimeni, ajung sus prin faptul că sunt capabili dar ei nu scot pe nimeni din schema si nici nu urmăresc asta, ei urmăresc să fie eficienti, sa aduca ceva nou, sa se autodepaseasca, cine urmărește doar banii si postul sunt cumva cei ce raman mediocrii pe meserie nu au neaparat vocație si pasiune
Intr-o zi. Oricum cei de la resurse umane vom fi bucurosi ca au un astfel de angajat. Dar nu prea cred daca zice ca '''a glumit apoi revine spunand ca a vorbit serios'', arata instabilitate
M-ar plictisi groaznic, si nu ar mai prinde ocazia de a conduce un dialog cu mine.
Nu m-ar interesa daca imi va lua locul sau nu.
Nu cred ca suntem prin telenovelele in care exista acea disputa pe un anumit loc si o scadere in grad pe baza a... a ce?
Daca ar vrea sa ia locul, si se ajunge acolo... cu siguranta actualul "sef" (care are si el un sef si asa mai departe) ajunge pe o alta functie convenabila.
Nu este ca si cand sa fii sef este foarte bine sau toata lumea vrea sa ajunga asa.
Intr-o companie normala, atat "sefii" sau team/group leaderii, cat si membrii echipei se sfatuiesc si ajunga sa isi desfasoare activitatile cum ar fi mai convenabil pentru toti. Nu face un singur om ce vrea si gata.
Intr-o firma care vrea calitate si performanta, un sef e inlocuit cu altul care e mai capabil ca acela, si acel sef va avea o functie inferioara daca nu exista loc in alte ramuri si pentru el.
Se sfatuieste stafful ce se face, nu intreaba nimeni membrii echipei, deciziile le iau aia mari care detin firma.
Daca ala e mai bun ca seful si aduce mai mult profit si performanta, gata, adios, sefu pica, inseamna ca nu merita o functie de conducere.
Sunt convins ca si "seful" si ceilalti sefi stiu ca exista mai multe persoane care ar putea aduce mai mult profit. Dar daca nu vrea nimeni sa schimbe asta din motive ca... este bine si asa (nu mai rau), si pur si simplu alte motive... probabil ca nu se schimba.
Cat despre prima parte, da. Ai dreptate.
Eu am precizat ceva, o firma care vrea calitate si performanta, acolo nu exista sa nu vrea nimeni sa schimbe ca e bine si asa, nu merge.
Au nevoie de elite, fara discutie, ca doar elitele fac performanta si calitate ultra, cu cat esti mai elita, cu atata aduci mai multa performanta.
La firmele mai de cacao da, acolo merge ce zici tu.
Chiar dacă pica, la experienta lui totuși de șef își va găsi oricând oriunde în alta parte și poate un chiar un post mai bun. Sa fii șef nici nu e ceva extraordinar, eu de exemplu nu vreau, cel puțin momentan, implica mai multa munca, prefer sa am un job care sa mi asigure un nivel de trai dar sa am si libertate.
Asa și? Care e problema? Ideea e ca unii care ajung acolo și înlătură pe cineva o fac prin metode necinstite ca să iasă în evidenta nu ca ar fi mai buni, unii au deviza scopul scuza mijloacele, nu sunt mai buni ci sunt mai perverși și atunci nu ai ce regreta dacă unul din asta îți ia locul mai devreme sau mai tarziu își vor da seama de greșeală făcuta cei ce au fost păcăliți
Nu neaparat, firmele mari procedează un pic diferit, angajații au drepturile lor nu poti sa dai afara asa simplu, poti sa ii avansezi. Un angajat bun poate sa fie eficient oricum, dacă il plătești corect el poate accepta oricum orice post sau poate fi avansat ca manager pe un post nou sau post vacant.
Nu am zis sa dai afara, ci ca poate fi pus intr-o functie mai jos la o adica.
Depinde, un sef poate fi mai capabil ca altul, indiferent de plata.
Si oricum in SUA n-ai nici un drept, te da afara fara explicatii, asta se stie, ca nu e bine, e altceva. Vroiau sa bage si la noi asa, dar s-a renuntat pe vremea lui Base.
Eu nu cred ca un începător poate sa iti ia locul pur si simplu chiar dacă invata. In timpul ala si tu înveți si ai un atu pe care el oricum nu il poate avea, experienta. Poate sa ti ia locul dacă firma îl plătește m ai putin si astfel îi scad costurile. Depinde despre ce firma vorbim. Normal ca sunt si exceptii. Dar eu dacă sunt un manager care castuga 10 000 de euro, logic ca poate sa imi ia locul unul care face munca mea cu 5000 de euro de exemplu. Depinde si de domeniu. Se intampla cumva si de la sine, unul dacă vede că îi e amenințat postul poate se retrage el către concurenta nu o sa accepte sa fie pus pe o poziție inferioară, iar dacă vine unul excepțional si e mai rentabil pentru firma se poate intampla orice dar astea sunt exceptii si cum am spus, acela nu o face din ambiție, (discutia de la care noi am plecat).
Majoritatea care tanjesc după funcțiile altora sunt perversi, aia care sunt capabili ajung sus de la sine, nu vânează pe nimeni, ajung sus prin faptul că sunt capabili dar ei nu scot pe nimeni din schema si nici nu urmăresc asta, ei urmăresc să fie eficienti, sa aduca ceva nou, sa se autodepaseasca, cine urmărește doar banii si postul sunt cumva cei ce raman mediocrii pe meserie nu au neaparat vocație si pasiune
Pai am o parere buna, inseamna ca e ambitios si capabil, daca ajunge sa fie mai bun ca mine, jos palaria, sa-mi ia locul, inseamna ca el merita postul.
Ca e cam fraier. Un tip destept nu face afirmațiile astea, nu are rost, în plus el a zis apoi că e gluma apoi ca e serios, e urat sa spui lucrurile astea, sunt oameni care vor locul altora, dar ar trebui sa isi gaseasca locul lor, ei nu știu ce își doresc asa ca isi doresc viețile altora, dar asta nu le aduce fericirea fiindca ei au o problemă, una e sa ti doresti tu ceva anume sa lupți pentru visurile tale si alta e să fii obsedat de unul altul si sa vrei să fii că ei sau in locul lor
Ca e foarte ambitios si vrea sa dea tot ce e mai bun pentru a ajunge cat mai sus. Nu e nimic rau in asta.
Eu i-am zis actualului coordonator asta acum cateva luni, a avut o reactie de milioane
" ceapa ma-tii, esti hot ca tac-tu "
bine, mi-am permis ca ma tine si directorul in spate si sunt singurul cu clase mai multe printre prosti