| dracu14 a întrebat:

Sa zicem ca aveti posibilitatea de a salva 2 oameni, unul este tigan iar celalat este negru, pe cine alegeti sa salvati tinand cont ca nu aveti timp sa salvati decat unul din ei

17 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Stiu ca ai o problema cu tiganii, asa ca iti fac o placere si il salvez pe negru.hee hee

| ioanaioana a răspuns:

Si tiganii sunt oameni pana la urma. Ca sa nu raman cu un mic regret ca l-am lasat pe unu de "izbeliste", nu cred ca as salva pe nici unul dintre ei

| ovidius a răspuns:

Ţiganul nu are rost să fie salvat. Statistic vorbind, e şi aşa prea mare rata natalităţii în rândul lor.

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Ma salvez pe minesmugSaaau pe cel negruthinking

| Biggiesan a răspuns:

Dacă pot, îl salvez pe negru, nu din discriminare ci doar din faptul că sunt nevoit să aleg!

| Lizzu a răspuns:

Depinde care este mai usor de salvat, care e mai la indemana, pe care-l poti salva mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar* Pe niciunul. Nu ii cunosc. Nu imi pasa.

| fadnox a răspuns:

Sa zicem doar

| contαbαndonαt a răspuns:

Pă ţâgan.

| Lexi888 a răspuns:

Îl salvez pe negru

| Cipri99 a răspuns:

Daca am ciuda pe ei sau unu nu ii salvez/nu il salvez si chiar asa fac si in viata reala serios...is al dracu.

| justmebi a răspuns:

Pe negru. e mult mai probabil ca negrul sa ma rasplateasca pentru ca I-am salvat viata.

| SlymOvy a răspuns:

Pe cel negru, nu imi prea plac tiganii big grin nu sunt rasista dar sa fim serios cui ii plac? Inafara de cei din aceeasi rasa.

| killmereb a răspuns:

Pe nici unul.

| tudor3435 a răspuns:

Mai intai pe mine apoi pe care apuc

| Mem3nT0 a răspuns:

Salut! Incerc sa il salvez pe cel la care ajung cel mai repede (cu totii suntem oameni pana la urma si avem ceva in comun.)

| vladutzus a răspuns:

Salvez negrul, si chem un prieten sau alt om sa il ajute pe celalalt... EASY!