Wow, ce gimnastică! Să fii emoționat constant e obositor, pur și simplu a văzut că se descurcă și s-a relaxat. Așa e când faci orice lucru de care te temi - primele 5 minute tremuri din toate încheieturile, dar concentrându-te acolo, uiți de orice emoție. Te duci prea departe crezând că se droghează doar pentru că nu e speriat de bombe non-stop. E normal să fii timorat când nu știi ce faci, nu știi încă dacă te descurci etc.
Baga boabe baietu'.
Treaba lui. Dupa un timp, as incerca sa fac rost de marfa de la el, daca are ponturi bune.
Trage el ceva, altfel nu cred sa se intimple macele schimbari asa din senin.
Decui ce ar putea fi? Ceva papadie omu ca meserie, ca gindire e tot ala, dar banui ca este f emotiv, ori poate ca in conditii de stres, sau lume in jurul lui, devine agitat, nu se poate concentra etc.
Deci ceva genul asta, is multe cauzele, alea nu conteaza exact care ar fi, dar el merge apoi baga ceva papadie sau ce o baga, boabe vorba cuiva pe aici alea il linistesc, il calmeaza si de aia vezi tu acea schimbare
Dar nu te gindi ca ia ceva sa-l faca mai destept astea is SF-uri acolo vezi povesti de genul asta, in realitatea nu se intampla.
Deci cam asta ar fi, parerea mea, is omani care nu-s asa de sociabili, care devin nervosi sau incomozi in prezenta altor oameni, sau alte chestiuni asemanatoare.
Asa ca la unele is rezolvare, la altele poate nor fi, deci omu tau a bagat ceva seminte sa nu zic boabe sau papadie si sa relaxat, apoi baga din top, pentru ca capu il duce.
De imbarbatat ce sa imbarbateze te uiti in oglinda la baie si ce spui?
Gata ma duc si fac pe mastia praf? Astea is filme, povesti.
Ai putea f simnplu sa vorbesti direct cu el, il intrebi asa amical la o cafea, la o tigara, spui ce ai observat, daca vrea sa iti zica bine, daca nu ramai cu enigma.
Ar mai putea sa ia ceva pilule, ma refer memdicamente care sal linisteasca, nu doara seminte sau boabe .
Care mai exact?
Are sau nu legatura cu aceasta intrebare? Au intrebarile vreo legatura ?
Asa ma port si eu am anxietate fata de situatii noi
Nu credeam ca as putea sa par drogat
Dar eu nu stiu cine are timp sa te analizeze in halul asta