anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Să zicem că cineva îți spune că te admira mult și vrea să fie ca tine.
Cum ai lua această mărturisire?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Dacă cineva vrea sa fie ca mine poate fii un compliment pentru mine, dar el săracu nu are personalitate și nu vrea sa fie ca el, sa se cunoască pe el și sa evolueze. Nimeni nu poate fi ca altcineva fiindcă suntem unici. În cel mai bun caz putem sa încercăm să fim ca părinții noștrii dacă ii admiram fiindcă ne au crescut, ne au educat dar nu sa ne dorim sa fim ca alți oameni, străini. Te pot inspira alți oameni dar nu sa ii imiți. Eu asta înțeleg cand cineva vrea sa fie ca alt om nu cum e el. E doar părerea mea.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Minte,eu nu cred in complimente,sunt doar ipocrizi, e plin de ipocriți, mincinoși, falși, prosti

| Violleta2022 a răspuns:

Ca o lingusire!

Un om inteligent daca te admira, nu va veni sa-ti spuna niciodata, fiindca o va face in tacere, cu stima si respect.

Ala care vine si-ti spune, nu-i decat un lingusitor, si-ti spune nu pentru ca te admira, ci pentru ca vraa ceva de la tine, urmareste ceva...

| sierra1 a răspuns:

Parcă am mai discutat asta (degeaba?)

https://www.tpu.ro/......nainte-nu/

... cu plăcere

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aș lua-o cu grijă. Din pură admirație nu iese nimic.

| Hyperion7 a răspuns:

Daca și eu vad persoana aceea atrăgătoare incerc sa vad ce iese.
Daca persoana e amabilă dar nu arată în vreun mare fel, zic totuși să îi dau vreo șansă pentru a nu judeca cartea după coperta.
In fond, omul e dator să încerce, dar daca lucrurile nu sunt așa cum par, poți oricând renunța.
Sa înțeleg că aveți un administrator secret?thinking

| Emma30555 a răspuns:

Faptul ca ma admira e ok, faptul ca vrea sa fie ca mine ma sperie. Înseamnă că are o ușoară obsesie și nu vrea sa evolueze cu adevărat

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Emma30555):

Dacă răspunsul tău este sincer și intr-adevăr vezi acel compliment ca pe o obsesie. Ceva s-a neplăcut s-a intămpla in copilăria ta sau nu placi deloc

| Emma30555 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Dacă cineva vrea sa fie ca mine poate fii un compliment pentru mine, dar el săracu nu are personalitate și nu vrea sa fie ca el, sa se cunoască pe el și sa evolueze. Nimeni nu poate fi ca altcineva fiindcă suntem unici. În cel mai bun caz putem sa încercăm să fim ca părinții noștrii dacă ii admiram fiindcă ne au crescut, ne au educat dar nu sa ne dorim sa fim ca alți oameni, străini. Te pot inspira alți oameni dar nu sa ii imiți. Eu asta înțeleg cand cineva vrea sa fie ca alt om nu cum e el. E doar părerea mea.

| EestiSodalane a răspuns:

Nicicum. I-aș zice să dea bataie.

| Ilovedinero a răspuns:

I-as spune doar ca nu vrea cu adevarat sa fie ca mine ci vrea doar ce ii arat eu

| Celestina003 a răspuns:

As spune sa nu fie ca mine, pentru că suntem oamenii si toții facem greșeli si nu vreau să ajunga să facă si ea/el aceleași greșeli.