Intai ceri voie la toaleta, daca nu-ti da voie ii spui cat se poate de civilizat: "va rog frumos sa-mi puneti absenta eu trebuie sa merg la toaleta, tin la sanatatea mea!"
-abtinerea poate duce la incontinenta urinara (adica cu timpul nu o sa te mai poti abtine, iti dai drumul pe tine fara sa iti dai seama)
-poti face infectii
etc.
Citeste articolul de aici adev.ro/msnuf4
Oricum cel mai bine e sa te duci inainte in pauze, nu sa lasi in ultima clipa (mai ales ca aveti pauze din ora in ora).
Dar pentru ce ai avut pauza? Nu are cum să te apuce așa dintr-o dată iar dacă se întâmplă ai o problemă. Dacă te apucă poți să te ții o perioadă de timp, până la pauză nu se pune problema să nu poți. Iar dacă te trecea dinainte înseamnă că e vina ta că nu ai fost în pauză. Mie nu mi s-a întâmplat niciodată și în cazuri foarte rare m-am dus la toaletele din școli. Ce poți face? Faci pe tine sau ieși din clasă că nu te-a sechestrat acolo.
Nu! Trebuie sa piarda neaparat,, se strange si mai multe clasamentul, cu conditia ca noi sa batem maine si punem presiune pe locurile fruntase. E o deplasare la o echipa mica... dar parca ma tem sa nu faca W0nger o faza in care sa ne luam bataie sau sa scoatem un egal chinuit, presimt un dezastru ceva,, dar in mod normal ar trebui sa dam cu ei de pamant.
City care a marcat golul de 1-1 din offisde, m-am lamurit si de City. Doar tactica mosneagului ne-a batut, mai bine nu marcam rapid ca sa nu se retraga echipa de tot. Aveti cu Pool etapa viitoare,, aveti grija sa nu il bata Klopp pe Murila ca atunci sa vezi ce-o sa rad de voi cu gura pana la urechi.
Noi avem in deplasare la Preston,, batem fara probleme, iar voi acasa cu Reading... ce amintire am cu Reading, cel mai mare comeback din istoria fotbalului, am innebunit cand am vazut meciul live. 4-0 pentru Reading si apoi a inceput Sfantul Tun sa dea de pamant cu Reading, 5-7!
Nu mi s-a intamplat o situatie de genu doar am pus si eu o intrebare eu nici macar nu folosesc toaletele din scoala mea deoarece sunt pline de jeg si nu accept in nici un caz sa imi fac nevoile cu altii de fata intr-un loc folosit de 100 si ceva de oameni ma duc la baie doar ca sa ma spal pe maini de vreo 2 ori sau deloc asta la scoala dar nu prea au fost dati in care sa am nevoie la baie cand eram la scoala.
Doar am pus o intrebare atat.
1. Eu nu ma rog in genunchi
2. Nu ma rog de profa de mate, eu ma rog pentru profa de mate ( si al' de jos are grija sa-mi faca mofturile :3 )
3. Nu ma duc in baia scolii nici sa ma impusti, mai degraba iau taxiul si merg acasa
La mine in baile din scoala se fumeaza la greu nici eu nu mi-as face nevoile acolo.
Daca esti genul de om tupeist, cum sunt eu. Te ridici si mergi la toaleta, nu-ti pasa de o eventuala absenta.
As face si eu la fel ca o alta solutie nu ar fi dar in anumte cazuri in care pot sa abtin o fac.
Cipi1212 întreabă: