Dacă aş alege inteligenţa, cu siguranţă aş folosi-o să-mi dau seama cum funcţionează lampa aia, mi-aş construi şi eu una, şi după aia i-aş cere noului meu duh personal frumuseţe şi bani cu caru' Ce rea sunt
La asta nu m-am gandit buna ideea
Acum fiecare alege chestia de care duce lipsă.
N-am nevoie de frumuseţe angelică. Îngerii oricum mi se par homalăi, iar mie-mi place aspectul meu fizic din prezent.
Nici inteligenţă nu prea aş putea sa-i cer, de frică ca el să nu vadă inteligenţa diferit faţă de mine şi să mă facă mai prost decât sunt de fapt.
La bani, am putea să umblăm puţin. Dar nu vreau nici dinăştia prea mulţi, că n-am ce face cu ei. Să zicem, că-l pun să-mi dea o anumită sumă, în tranşe de câteva milioane pe lună, astfel ca eu să nu mai fiu nevoit să muncesc toată viaţa şi s-o ard ca un trântor leneş şi beţiv după bunul meu plac.
Bună seara sincer dacă mi s-ar întâmpla asta aş alege inteligentă extraordinară este nevoie de asă deva. Deoarece aş fi mai deştept iar lumea m-ar vedea altfel (părerea mea).
O seară bună!
Brâncuși, stii cum se zice că geniile sunt de neinteles. Nu te-ai teme că o să rămâi un singuratic printre 7 miliarde de suflete?
Frumusete angelica? Nu. Bani cat sa nu-i pot numara? Nu. Inteligenta extraordinara? Nu. De ce? Pai degeaba esti frumos daca nu ai bani, degeaba esti inteligent daca nu esti frumos, si degeaba ai bani daca esti prost. Ce mi-as dori eu? Sa soseasca Eminem in Romania, ar fi super un concert Eminem in Bucuresti. Si oricum, muzica este pentru toti, fie ca esti frumos, urat, prost, destept, bogat, sarac.
Inteligenta deoarece daca esti inteligent ajungi foarte departe si poti castiga si multi bani din asta si cu banii pe care ii castigi cu inteligenta poti sa iti faci operatii estetice si sa te faci si frumos deci daca esti inteligent le ai pe toate dar trebuie sa stii sa iti pui inteligenta in valoare
Olariu_Andrei_1993 întreabă: