| loveromance46 a întrebat:

Sa zicem ca intr-o zi care pare a fi inca o zi plictisitoare din viata voastra va treziti in buzunarul pantalonilor cu un telefon si decideti sa il pastrati. Dupa ce terminati scoala va duceti acasa. Deodata primiti pe telefon un mesaj ciudat: "Imi doresc ca el sa se indragosteasca de mine"... Ce faceti?(ex: incepeti sa cercetati ce e cu acel mesaj, intrebati al ciu e acel telefon, etc.) Chiar sunt curioasa ce veti raspunde!

5 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Eu as cauta in agenda ceva gen :mama.tata.sormea.fratemiu si as suna sa inapoiez telefonul

| Alina0491 a răspuns:

Eu as scoate cartela, as arunca`o si as folosii telefonul... Si totusi... as fii foarte curioasa cine a trimis mesajul, si al cui e telefonul. Dar nu cred ca as cerceta nimic, m-as bucura de obiectul gasit big grin

| QuadruplePersonality a răspuns:

Ma bucur ca nu mi.ai gasit tu telefonul meu smug. Ohh, pardon x_x : Ma bucur ca telefonul meu nu e in pantalonii tai.

Si haai, fi rea devil, stim toti cat de multe ai putea tu sa aflii kiss.

| IuLyuTzZikA a răspuns:

Decid sa il dau inapoi.
Chiar daca nu este telefonul meu poate cineva chiar are nevoie de el.
Si cred ca nimenui nu i-ar parea bine sa isi piarda un telefon.
Poate este cineva mai nevoias si chiar era singurul lui obiect de valoare.
In zilele noastre totul este posibil.

funditabatting eyelashes:X:*

| DanielBalan a răspuns:

Sa fim seriosi... in ziua de azi nu prea mai sunt persoane care sa inapoieze telefonul, dar daca telefonul ar fi la mine in buzunar, chiar nu stiu cum asi reactiona. Cred ca asi inapoia fara nici o problema telefonul daca ar avea abonament in el sau ar fi un model de telefon mai vechi...