Sa merg sa ma plimb.
Sincer.
Tare mult as vrea prin Cappadocia sau prin Provence.
Oricum am o lista cu locuri pe care vreau sa le vizitez viata asta.
De ce ai considerat raspunsul meu cel mai bun?
Eram nervos si nu l-am vazut pe crepuskol...
Ii sunt dator o fundita acum...
Tu nu ai cerut bani sau mai multi ani. + Ca dorinta nu e de la Dumnezeu ca sa-ti doresti pace in lume. Mi-a placut ca ai cerut ceva concret, mai usor de realizat decat la ceilalti.
BTW: Zici si mie ce inseamna Conquête?
"Cucerire".
Treaba ta... Asta inseamna ca poti sa te duci linistit. Chiar nu ai nimic, niciun tel pe care ai vrea sa il atingi? Nimic? ^_^
Macar poti sa ceri ceva material...Nu esti haios. T_T Asta suna chiar trist.
"Treaba ta... Asta inseamna ca poti sa te duci linistit." Chiar o sa ma duc linistit
"Chiar nu ai nimic, niciun tel pe care ai vrea sa il atingi? Nimic?" -Momentan...nu pot zice ca am un tel
'Macar poti sa ceri ceva material...Nu esti haios. T_T Asta suna chiar trist." -Deci daca nu esti materialist...nu esti haios dar esti trist.
Nu la asta ma refeream... Mi se pare acest sfarsit al tau luat dintr-o poveste din aceea gen "Hachiko" la care sa plangi toata ziua...
Daca nu mi-as dori nimic? ce vrei? sa te mint?
Exact! Oricum felicitari! Esti deosebit...
Ca sa-ti fac pe plac, mi-as dori sa se vindece toti cei care numai au sanse de supravietuire(cei cu cancer etc).
Mersi!
Sa pot conduce lumea, si sa las ceva in urma, sa elimin tot ceea ce consider ca este nedrept fata de oameni. (in general perspectivele)
Multa fericire si relaxare
Fericirea este emotia ce te ridica de jos si te face sa speri din nou iar relaxarea de scoate din monotonie intr-un fel, tu ce alegi?
Salut Kata!
Mi-as dori ca in ultima secunda a vietii sa-mi revad toata viata.De la nastere si pana la... ultima secunda.Asa, as fi intr-un perpetuum mobile existential si mental, n-as mai muri niciodata.
P.S.-Citeste "Adam si Eva" de Liviu Rebreanu.Iti va placea si vei mai gasi raspunsuri.
Pacat ca am dat fundita...
Ramai dator! LOL.
^_^
Nu eram deja?
Sa nu uiti de deseara.
Bye!