anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Să zicem că o persoană a stat 20 de ani după gratii. Credeți că acea persoană după ce iese se poate reintegra în societate sau va încerca să facă ceva ca să intre din nou la închisoare?

8 răspunsuri:
| oSalamadra a răspuns:

Marius csampar e interat ok ba chiar lumea il si pupa in fund dupa ce ca a omorat 6 oameni aiurea

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu cred nimic. Depinde de persoană.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Se poate reintegra, dacă știe să-și poarte de grijă.
Dacă e un distrus care risipește tot ce-i pică pe mână, și nu e prieten cu munca, nu se va integra niciodată, indiferent dacă stă sau nu prin închisoare.

| Freya1 a răspuns:

După 20 de ani cred ca sta cuminte.
Aștea ce stau mai puțin mai au încă bazdac.Dar cred ca după 20 de ani chiar dacă nu e asa rău în închisoare, te saturi de stat intr-un loc.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ar trebui să se reintegreze la ce condiții bune au acolo laughing unii se duc ca la hotel, nu le lipsește mai nimic și au televizoare, deci nu pot spune că sunt total deconectați de lume. Cred totuși că oricât de leneș ești nu ai vrea să te întorci acolo după atâția ani.

| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Nu cred că au televizoare. La închisorile de maximă securitate din SUA au o saltea, un veceu și o ghiuvetă în celulă.

| oSalamadra a răspuns (pentru anonim_4396):

Udrea a avut tv si acolo se fac manarii pe relatii pile statut social ca in viata reala.
Dar nu inteleg obsesia oamenilor cu sua, traim in Romania, de ce in orice discutie se aduce sua

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de psihicul și personalitatea fiecăruia ex-deținut. Unii pot recidiva, iar alții se pot da pe brazdă.
Unul cum e Toma Gheorghe, de exemplu, mai mult că sigur va recidiva, lucru afirmat chiar de el.