Este posibil ca persoana care se apropie de partenerul de dans să fie interesată să o sărute, dar este dificil de spus cu certitudine dacă aceasta este intenția celuilalt fără a avea mai multe informații. Faptul că persoana nu întoarce capul sau nu evită sărutarea nu necesar înseamnă că dorește să fie sărutată sau că îi convine acest lucru. Ar putea să fie surprinsă sau să se simtă confortabilă în așa fel încât să nu simtă nevoia să întoarcă capul sau să evite sărutarea. Este important ca amândoi partenerii să comunice și să se asigure că sunt de acord cu orice gesturi fizice înainte de a le face, pentru a evita orice neînțelegeri sau probleme
Păi dacă nu se ferește înseamnă că acceptă... că doar nu se apropie de ea să-i facă respirație artificială
Nu știu, e destul de vagă situația, din moment ce nu știi ce poate fi in mintea fetei...și de relația dintre cei 2, tind sa cred că așteaptă să fie sărută, nu cred că dansezi cu cineva doar de dragul de a dansa, mă gândesc că există o mica simpatie Între cei doi și posibil o mica conexiune între aceștia.
Deci da, eu zic că e mai plauzibilă varianta cu sărutul.
nyoentox2002 întreabă: