Am ajuns la experienta asta de a ghici sexul persoanei chiar daca nu are un nick care sa genereze asta sau vreo poza de profil reprezentativa, pur si simplu imi dau seama dupa exprimari, subiectele abordate, nu stiu cum reusesc dar cert e ca a intrat in reflex.
TheReadHeart asta pare o adolescenta de vreo maxim 16 ani cel mai probabil. Ai totusi o imaginatie...ma lasi masca.
Am modificat. E "TheRedCloak" (Mantia roșie).
Ori e o vreo depresiva, ori vreun emo, oricum adolescenti ar fi indiferent de sex.
TheRedCloak e baiat mai mult ca sigur.
As face diferenta dupa subiectele de discutie, daca o ia pe calculatoare, masini, etc, e baiat.
Daca o ia doar pe subiecte de viata, psihologie, relatii, nu ai cum sa te prinzi ce e.
După scris poți sa ți dai seama dacă persoana respectiva nu este atât de atenta sau este o persoana fără experienta dacă este o persoana foarte inteligenta știe sa sa se ascundă. Băieții au un stil mai direct fetele întra în mai multe detalii acorda mai multa atenție unor lucruri. Personajul tău pare sa fie fata fiindcă a pus o inima rosie și fiindcă are un pseudonim care tot în zona asta ma duce.
1 Da, depinde de subiectele dezbatute cu el, uneori din lipsa de atenție, poate vorbi de sine însuși la feminin sau masculin. Cuvintele la fel, ar putea suna la masculin sau feminin. De obicei in subiecte lungi de text si mai bogate ai putea sa îi dai seama, depinde și de subiect.
După pseudonim și poză de profil, pare a fi fată. Dar asta nu e destul...
Vezi cum scrie și la ce gen gramatical abordează adjectivele. De ex: "Sunt speriat" sau "Sunt speriată"? "Sunt interesat" sau "Sunt interesată"?
Dacă persoana respectivă n-a zis niciodată nimic despre ea, sunt anumite semne orientative după care te poți ghida. Din câte am remarcat, fetele au tendința de a gândi emoțial, mai empatic, iar băieții se sprijină mai mult pe rațiune și sunt mai direcți, judecă mai aspru.
Dacă s-a certat vreodată cu cineva, cum i-a scris. Sunt tot felul de semne, de subtilități, de care te poți prinde.
În orice caz, nicio metodă nu funcționează 100%. Cel mai simplu e să-l întrebi.
Cel mai probabil personajul de care spui tu este fată, dar nu putem să fim 100% siguri.
Losnams întreabă: