Omul nu se schimba daca o data tia gresit isi va gresi mereu, eu ignor si adio simplu
Cine te-a suparat iar? I-as plati cu aceeasi unitate de masura, daca are in gand sa ma faca sa sufar! Nu as putea sa iert pe cineva care mi-ar face rau, nu e simplu?
Nu m-a suparat nimeni, omule. Nu toti sunt ca tine.
Am pus aceasta intrebare sa vad opiniile oamenilor in a da a doua sansa. Sa vad daca sunt pro sau contra.
Orice om rational n-ar acorda o sansa unuia care le-a vrut raul. Daca sunt greseli mici, atunci as ierta fara sa ma gandesc mult la asta, deoarece si eu la randul meu poate am gresit lor la fel. Dar cand e vorba de ceva mult mai grav, nu ai cum sa ierti!
Am ajuns la concluzia ca cel mai adesea a acorda o a 2-a sansa este cel mai adesea o greseala, deoarece cel mai adesea se va intampla sa se repete.
Acum depinde ce intelegi tu prin '' grav si '' usor'' din perspectiva ta? Ai vrea sa imi spui?
Eu niciodata nu m-am luat de nimeni aiurea, dar cand ii vezi pe unii cu cata aroganta si infatuare merg pe drum, nu ai cum sa nu ii iei la caterinca. Sa le scoti punctele slabe si sa ii dobori cu propriile arme.
Niciodata nu am dorit rau nimanui, nu mi-a gresit nimeni in asa masura incat sa o fac. Dar cum am zis. Mai sunt si personaje non-grata printre noi.
Salut.
"..si v-ati da a doua sansa" -suna de parca e vorba despre o relatie aici.
Relatie de prietenie sau iubire?
In fine,nu prea conteaza.
Daca prin acea greseala ti-a dat de inteles ca nu prea contezi pentru el/ea,eu zic ca e bine sa te indepartezi, de fapt, nu zic ca e bine sau rau sa faci asta, zic doar ca asta as face eu, ca as considera ca e cel mai bine pentru mine.
O zi buna!
De iubire, evident. De exemplu cand am fost cu un individ in '' relatie'' care manifesta forme de gelozie si posesivitate, am facut in asa fel sa scap de el. Am vorbit cu un amic sa jucam un joc, prin care sa se dea ca ar vrea sa ma cunoasca. Nu e din oras cu mine ci din Craiova. El a pus botu'. S-a luat de mine si asa am pus punct. Si vorba ta, am facut ce a fost mai bine pentru mine.
Inteleg.
Dar greseala asta pe care o face tipul cu care esti in prezent,e o greseala in care iti demonstreaza ca nu tine la tine asa cum vrei tu,sau ca nu tine prea mult,etc?
Sau e ceva ce se poate "repara"?
Ma rog,daca sunteti la inceput, sa nu ai nici tu asteptari mari de la el, voi va atasati mai usor cica.
Daca e de ceva timp, sa iti aduci aminte si de clipele cand era "baiat bun", ca sa nu iti para rau dupa de decizia pe care o sa o iei
Ne descurcam noi. Oricum, imi pare bine ca de ce a fost mai rau am scapat, stii tu...
El este exact opusul celui de care ti-am povestit. M-a face sa ma simt bine, mi-a daruit chiar si o bratara pe care mi-o doream de mult. Banuiesc ca ai vazut-o pe ask. El tine la mine, celalalt ii placea sa profite. Era si nesimtit, imi arata pe fata ca voia doar sex. Eram doar o papusa pentru el. M-a simteam folosita de fiecare data xand venea acasa de la intalnirea cu el. Ma voia doar pentru el.
Ai avut parte de o relatie toxica,stiu cum e.
Eu am fost impreuna cu o fata geloasa si posesiva,care se supara din motive inexistente,se supara si cand nu prea aveam timp de ea,stiu ca faceam niste cursuri pe atunci si eram ocupat cu ele,mai mult stateam sa-i explic si sa o impac in loc sa ma ajute ea pe mine sa ajung unde vreau
Asa ar trebui sa fie o relatie frumoasa,eu sa o ajut pe ea sa ajunga unde vrea si ea pe mine ( nu ma refer la bani sau nu stiu ce,ci la sprijin emotional,eu sa o fac fericita pe ea cand altii o fac trista si ea pe mine la fel,etc ).
Si,daca tipul de care zici acum e cu bun simt, tine la tine, nu renunta la el, nu se gasesc multi in ziua de azi ca el, orice ai zice tu
Si mi-a mai zis ca daca tot eu fac ceva imi dau singura foc la valiza. Nu stiu ce o insemna...in fine nu era sanatos la cap.
Sa stii ca ai dreptate cu relatia frumoasa, cum ar trebui sa fie insa nu toti gandesc asa. Imi place gandireata.
Fata aceea nu a stiut ce a pierdut. Eu sunt genul de fata careia ii place sa faca pmul de langa ea sa se simta bine si chiar ini reuseste. Dar cand vad ca sunt luata peste picior de orice dickhead, scuza -ma de afirmatie nu am incotro si trebuie sa pun punct.
Bine faci, n-ai avea niciun motiv sa iti pierzi timpul cu o persoana de genul ala.
Asa fac si eu, nu prea imi place sa ma bag in viata nimanui asa de felul meu si cand ma deranjeaza cineva, il ignor cum pot mai bine, fara sa-l urasc, ca mna, de ce sa ma consum eu pentru el /ea?
Nu merita sa ne consumam pentru ei. Nu sunt de '' nasul nostru''
Sa-mi greseasca usor, gen sa ma jigneasca, sa ma minta sau ceva simplu, as trece cu vederea, dar ceva grav, cum ar fi, sa ma bage-n spital, sa ma loveasca, sa-mi faca pur si simplu, pai asa ceva n-as ierta in viata mea. Sunt multi basinosi pe strazi, nu poti sa-ti faci dreptate asa in Romania. Si eu vad prin oras multi terminati d-astia/
Dupa ultimele verificari si constatari, am ajuns la concluzia ca sunt om de ceva ani, de cand m-am nascut. Nu ma poti compara cu insusiri specifice pasarilor.
O sa imi borasc creierii de la discutia voastra. Ma bucur ca te-ai intors
Asta e alta incercare de momeala? Nu servesc, cauta alta serva!
Nu este nicio incercare, in afara faptului ca ma crezi o scorpie careia ii place sa se ia de tine, am un suflet bun. Eu doar glumesc, nu am nimic personal cu nimeni, dca altii au cu mine asta este altceva, nu ii pot multumi pe toti.
''o scorpie careia ii place sa se ia de tine'' Bwahahahahahaha! Iti cam plac glumele, Florentino?
Cam, da. Atata timp cat imi gasesc si '' oamenii''.
Nu ai inteles la ce m-am referit, oricum.
anonim_4396 întreabă:
Nume6 întreabă:
BravoGiony întreabă:
Cipi1212 întreabă:
___Enzo întreabă: