| taylor a întrebat:

Sa zicem ca vreti sa va faceti un tatuaj... Ce ati vrea si unde?happy
Ce parere aveti despre un tatuaj in forma de cod de bare? Astept parerihappy

17 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Vultur pe brat si pe cap daca m-as hotora sa devin chel mereu happy

| EugenfanNadal a răspuns:

Sincer eu as vrea sa imi scriu ceva cu litere chinezesti...pe interiorul bratului...in legatura cu codul de bare... te sfatuiesc sa nu... te plictisesti repede de el... fa-ti ceva ce iti place tie. sau cu o anumita semnificatie...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Mie mi-ar place o bratara tatuata pe mana.
Despre cel in cod de bare mi se pare prea... folosit. Am vazut la doua persoane pana acum. Creeaza-ti propriul tatuaj, fii originala!

| eek a răspuns:

Eu as vrea o pisica de aia din egipt. daca stii. pe incheietura mainii stangi big grin

Janina
| Janina a răspuns:

Eu mereu mi-am dorit un cod de bare tatuat pe gat, nu mai tin minte unde am vazut asta... dar ma bate gandul de multa vreme sa imi fac unu. il ador happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi...as vrea sa imi fac un tatuaj...in spate...pe umar... ce? un fluture...sau.o nota muzicala...thinking

| Emeraude a răspuns:

Eu am pe spate o pasare phoenix (alb-negru), reprezentand renasterea, deoarece am trecut in ultimii 5 ani prin momente dificile si am simtit sa "consemnez" sfarsitul unei etape din viata printr-un tatuaj.Ma gandeam sa-mi fac un dragon cu niste flori in cap, care sa se intinda pe bratul stang laughing. In rest am pierce-uri multe =]... Mi-ar placea sa ma duc in LA si sa ma tatueze Kat Von D pe tot corpul (brate, picioare, partial gat laughing ), who knows.
Cat despre tatuajul in forma de cod de bare, mi se pare original. Daca persoana care doreste sa si-l faca esti tu, ar trebui sa te gandesti bine inainte daca il vrei FOREVER laughing si daca inseamna ceva pentru tine, altfel te poti plictisi de el si nu mai sti cum sa scapi.Si eu am o inimioara mica si pocita de zici ca-i dracu' in palma, mi-a facut-o un prieten prin liceu si acum as vrea sa scap de ea pentru nu inseamna nimic, dar n-am ce mai face...=].

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-as face un serpisor sau o ramurica finuta in jurul gleznei.ideea cu codul de bare e ok, de ce nu? e ceva deosebit

| oz a răspuns:

Tricolorul mic pe piept.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Un set de aripioare(nu d'alea de pui!) pe tot spatele

| yuli10 a răspuns:

Eu am un tatuaj, mi l-am desenat singura si apoi un prieten mi l-a facut. e ca o cheie sol care se contopeste cu initiala numelui meu happy am vrut sa denot muzicalitatea sufletului. in fine, arata bine. il am pe stanga sub buric, nu stiu cum sa exprim clar... nu se vede decat la pantaloni cu talie foarte joasa pentru ca am vrut sa fie discret.
tatuajul in forma de cod de bare e destul de popular, pe gat, pe incheietura mainii... am vazut la mai multi. as sugera sa faci la fel ca mine, sa gasesti ceva care sa te reprezinte pe tine si eventual sa ti-l concepi singura.
gandeste-te bine ca il vei purta o viata intreaga happy

| lola a răspuns:

Eu vreau in spate la ureche "semnul femeii". cercul acela cu o cruciulita jos.si o sa il am cat de curand:X

| teodorus a răspuns:

Eu mi-as face un jesterhead pe umar sau in partea dreapta de langa buric langa sold.
In opinia mea codul de bare are o semificatie nu prea faina. e ca si cum ai fi proprietatea cuiva si arata si urat... Oricum fiecare cu opinia lui... E decizia Ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am deja! Sunteti in urma...Curaj!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am tatuaj dar daca ar fi sa imi mai fac unul... l-as face pe sold!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am deja!Sunteti in urma...Curaj!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti alege modele interesante de pe www.best-tattoo.net