Pai yop is din Galati si stiu 2 legende a acelei case,prima k cica a murit o mireasa si tot bantuie pacolo si a doa,k o femeie insarcinata era urmarita de unu,a batut la poarta dar nimeni nu ia raspuns,ala o prinse si a injunghiato c un cutit de mai multe ori pana o murit iar sufletul ei ink e acolo,dar yop personal,n cred pentru ca am fost vara trekta,am sarit si gardu si n erau decat kaini,da o sa ma duc odata si noaptea sa vad,sper ca te-am ajutat intr-un fel,si yop stiu asta de la cei din zona aia,multi se tem de casa asta, daca vr poti sa iei id-u meu:emosad_angel, si pot sa-ti dau ceva mai multe informatzii
Si eu sunt din Galati! La momentu de fata sunt speriata fiindca un coleg mi. a bagat in cap numai rpostii cu mirese fara cap.Si el a fost astazi si era decat un caine si casa care nu are geamuri.Cica geamurile se sparg si la momentu de fata sunt niste scanduri in geam.Si eu vreau sa prind curaj sa ma duc.
Pai, eu am facut generala la scoala nr 19, care este exact langa casa cu pricina. Toata scoala stia ca e bantuita. de la elevi pana la profesori. curiozitatea mea ar fi : ce s-a intamplat in casa aia?
adelina682 întreabă: