anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal, ce parere aveti despre B. U. G. Mafia? eu unul am tot respectu pentru ei, sunt baieti de cartier...trecuti prin fel si fel de situatii("n-ai fost acolo"). ce melodie va place cel mai mult? de-a lungul timpului bug mafia a starnit tot felul de controverse, cum ca ei canta vulgar, etc, mie piesele lor mi se par adevarate oprere, se reflecta realitatea in versurile lor.nu sunt niste copii de astia frustrati in cautare de reclama...produc muzica de calitate.

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

B. U. G. au început foarte bine în '96 - '97 şi mai ales '98 (N-ai fost acolo, Anturaju', După blocuri, etc.).
Apoi, au continuat foarte prost, de la "Cine e cu noi" încoace piesele lor fiind extrem de slab calitative.
De altfel ei aici au pierdut: Au spus "noi facem muzică". Ceilalţi artişti de hip-hop s-au rezumat la a spune "noi ne promovăm versurile".
Totuşi, având în vedere acutizarea situaţiei din ţară şi faptul că pe segmentul hip-hop social (cu versuri din realitate) au fost lejer eclipsaţi de Paraziţii, acum au revenit.
Piesa "Bag ****-n lume şi v-o fac cadou" e foarte bună, poate vor mai reveni cu ceva piese noi bune şi într-adevăr din sfera hip-hop.
Totuşi, de la "Cine e cu noi" şi până la "Cu tălpile arse"(inclusiv) mie mi s-au părut tot frustraţi în căutare de bani şi reclamă.
Salut!

3 răspunsuri:
| Lenush a răspuns:

Sincer nu prea imi plac toate piesele lor.
cea mai faina e cred " cu talpile arse"
mie una mi-a placut...

Lenu

| ΔH a răspuns:

Nu-mi plac de nicio culoare.
Mai frumos canta Vescan.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Obisnuiesc sa ascult melodiile artistilor, catusi de putin ma interesez de activitatea lor in timpul liber sau stilul de muzica.
Desi nu prea imi plac baietii de cartier, uite o melodie de-a lor care imi place: BUG Mafia- Shake That