Calm. nu trebuie sa gandesti asa, mai ales sa spui ca iti iei viata pentru ca parintii tai nu se mai inteleg (e o tampenie), sunt problemele lor. Depinde si ce varsta ai, daca inca esti un copil comunica cu ei, explica.le ca iti fac rau, ca te deranjeaza ca nu se gandesc si la tine.mi-e greu sa cred ca mama ta este asa de rece si indiferenta cu tine incat sa te faca sa suferi mereu, baga.i in sedinta pe amandoi cand sunt calmi.
Hai capu' sus, nu dramatiza, fii fericita ca esti sanatoasa, traieste.ti viata, destinde.te de la atmosfera din casa!
Dar uite ea mereu ma tratat asa, nu vad de ce as iubi-o sau ea pe mine, atat dar merci oricum pentru tot. Am 13 ani doar ca sa stii.
Esti micuta, concentreaza.te pe scoala ta..ai toata viata inainte, vor venii si vremuri mai bune cu siguranta!
Incearca sa te detasezi de probleme lor care nu te privesc in mod direct pe tine (bani, munca etc) sunt probleme de cuplu, vei intelegi cand vei creste. Nu te izola, asculta muzica, iesi la plimbare, distreaza.te...
Woow! Imi pare rau pentru tine! Sincer. Eu am doar o prietena adevarata. Ne cunoastem inca de la gradinita. In rest doar prieteni falsi, care vin la tine doar daca au nevoie de ceva.