Mai dragul meu mateo oricum rasp tau nu m-a ajuta. asa ca sincer nu stiu pentru ce mai scrii daca nu ai ceva inteligent in mintea aia...mai bine abtine-te. aaa si handicapat esti u
Mai mateo mai. vezi-ti de treaba si nu te mai da mare destept acumn-am nevoie de sfaturile tale te rog. tine-le pentru creierul tau handicapat. ma plictisestii prea taree.haidi pa
Este chiar atatde greu sa scrii pe google "Lectii de dans" si sa dai la sectiunea videoclipuri? Sau "Cum sa dansez tango", sau vals, sau mama dracu, sau ca sa ai un rezultat mult mai bun scrie "learn how to dance", sau "how to dance home", sau ***...
Intatati-va sa cauta-ti singuri, si daca chiar sunte-ti asa de handicapati incat sa nu gasitii nimic pe google, atunci intrati aici si cere-ti ajutorul.Eu nu cred ca ai scris "cum sa invat sa dansez acasa"pe google si nu ai gasit nimic.
Be serious.
Raspunsul l-am dat in general, daca ma referam la tine ziceam "handicapatA". citeste cu atentieNu te-a ajutat cu nimic? Pai tu ce ai fii vrut? Sa vin cu zeci de mii de lincuri si sa ti le pun la bot? Sa iti dau mura'n gura? Asa v-ati invatat toti.
PS:Handicapata esti tu si nu zic asta pentur ca mi-ai facut handicapat, doar din simplul motiv ca am incercat sa te ajut, zic asta pentru ca esti prea proasta si nu stii sa folosesti avantajele internetului.Mess,Hi5,TPU.Altceva mai stii?
Nu cred