| cristinuca05 a întrebat:

Sal.saptamana viitoare am si eu o petrecere. e ziua unei colege si face o petrecere la un local.problema este ca nu prea stiu sa dansez asa bine ca ceilalti.sad:-s. as dori sa ma ajutati cu niste filmulete poate din care sa invat niste pasii de dans sau orice altceva.alte chestii din care pot invata. o sa se puna orice gen de muzica la petrecere asa ca as dori sa stiu cativa pasi pentru toate genurile de muzica.mersi mult

5 răspunsuri:
| cristinuca05 explică:

Mai dragul meu mateo oricum rasp tau nu m-a ajuta. asa ca sincer nu stiu pentru ce mai scrii daca nu ai ceva inteligent in mintea aia...mai bine abtine-te. aaa si handicapat esti uwinking

| cristinuca05 explică:

Mai mateo mai. vezi-ti de treaba si nu te mai da mare destept acumlaughingn-am nevoie de sfaturile tale te rog. tine-le pentru creierul tau handicapat. ma plictisestii prea taree.haidi pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este chiar atatde greu sa scrii pe google "Lectii de dans" si sa dai la sectiunea videoclipuri? Sau "Cum sa dansez tango", sau vals, sau mama dracu, sau ca sa ai un rezultat mult mai bun scrie "learn how to dance", sau "how to dance home", sau ***...
Intatati-va sa cauta-ti singuri, si daca chiar sunte-ti asa de handicapati incat sa nu gasitii nimic pe google, atunci intrati aici si cere-ti ajutorul.Eu nu cred ca ai scris "cum sa invat sa dansez acasa"pe google si nu ai gasit nimic.
Be serious.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Raspunsul l-am dat in general, daca ma referam la tine ziceam "handicapatA". citeste cu atentiewinkingNu te-a ajutat cu nimic? Pai tu ce ai fii vrut? Sa vin cu zeci de mii de lincuri si sa ti le pun la bot? Sa iti dau mura'n gura? Asa v-ati invatat totilaughing.
PS:Handicapata esti tu si nu zic asta pentur ca mi-ai facut handicapat, doar din simplul motiv ca am incercat sa te ajut, zic asta pentru ca esti prea proasta si nu stii sa folosesti avantajele internetului.Mess,Hi5,TPU.Altceva mai stii?
Nu credwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma dau deloc mare.Doar ti se pare, este o iluzie opticawinking