| bogdan3vl a întrebat:

spuneti-mi si mie cei care aveti centrala pe gaze cat va vine factura la gaze pe luna dar nu imi veniti cei cu centrale de 25 de mil ca platiti 10 mil pe luna ca mi se pare normal cei cu centrale de la 70-80 mil in sus sa imi raspunda si cu casa cat de cat izolata ca mai aud pe unii ca platesc 10 mil dar au peritii goi si de usi si geamuri sa nu mai vorbim si iar sa imi spuneti si cat de mare e casa, suprafata ei sa imi dau seama

astept cat mai multe raspunsuri urgent dau si funda si vot

2 răspunsuri:
| HackMyWorld a răspuns:

Eu platesc cam 50 de lei pe luna, si am un apartament izolat de doua camere, bucatarie, baie, balcon, holtongue

| HackMyWorld a răspuns:

Hey, am primit mesajul tau. pai sa stii ca te inteleg perfect, adica si eu inainte de a renova ma simteam nasol crede`ma, chiar imi era rusine sa invit pe cineva la minetongue stai linistit ca nu e un capat de taratongue vorbeste cu ai tai, daca ai peste 16 ani mergi la munca si ajuta`i cat poti pentru ca asa mai usor vor schimba radical casahappy intr`adevar o centrala este scumpa si cu proiect si cu tot, dar daca vrei sa ai ceva frumos, trebuie sa te sacrifici nuhappy? Daca vrei sa pui o centrala buna si ieftina, iti recomand sa nu cumperi Motan, ci Aristonhappy