| Fundiツ a întrebat:

Sal sunt disperata! dau funda cat mai repede posibil. Am o tema la romana sa fac o povestire S. F si eu vreau titlul,, Planeta Piticilor"( titlu ales de mine) si nu am idei vreau sa scriu cam de o pagina A4 daca imi spuneti aveti funda promit plz repede

3 răspunsuri:
| oAnna a răspuns:

Lol,laughing si eu am avut aceeasi tema la romana acum in clasa a 8 big grin. Poti sa faci o poveste interesanta cu pitiici pe planeta dari sa spui ca si tu ai fost martor cu o prietena de a ta si ca ati explorat pe acolo planeta, ati salvat niste piticii big grin si pana la uram ati gasit un leac de a i face pe toti piticii inalti ...si continui tu cumva dar la urma dupa ce ai terminat povestea pe planeta sa zici asa: ''-Trezeste-te ioana ca intarzii la scoala! spuse mama. Dar apoi mi am dat seama cu tristete ca totul fusese doar un vis "". te am ajutat big grin? fundita \:-)?

| ninaelenadobrev a răspuns:

Cred ca in povestire ar trebui sa scrii ca ai visat ca erai pe o planeta noua si ai vazut cativa pitici si ai aflat ca e planeta piticilor acolo ajuti la cautarea nestematei eclipsa iar dupa ce o gasiti te scoli din somn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ti seama de definitia povestiri sf
ma poti ajuta cu o poveste despre timp sau idealuri sau adolescenta