| ღSคภ๔яค a întrebat:

Sal TPU.Am nevoie de ajutor plsbig grin.Deci va rog cititi tot.big grin.In vara e o excursie in Ungaria. si imi trebuie nu stiu ce semnaturi de la parintii mei ca ei sa fie de acord ca eu sa paresc tara. (parca la notar trebuie sa mergi...)asa si eu stau cu bunicii mei. mama imi poate da semnatura pentru ca eu tin legatura cu ea. dar pe tata-l meu nu l-am vazut de cand m-am nascut si stiu ca e undeva pe la targu mures. da asta nu-i important (bunnicii mei stiu unde locuieste). asa odata ce ajung acolo trebuie sa am o hartie la mine de la notar care trebuie sa o semneze sau imi da acolo la notar cand merg cu tata-l meu sa semneze? 9sper ca ati inteles ceva din ce icnerc sa spn eu aicibig grin).(vreau sa stiu daca am nevoie de o hartie anume pe care sa o iau dupa mine sau daca imi da acolo la priamrie cand merg cu parintii meibig grin) pls dau funda la cel ce ma poate lamuribig grin+VOT

1 răspuns:
neluL
| neluL a răspuns:

Te duci cu tatal tau de mana la notar fara nici o hartie la tine si de acolo iti da un formular pe care il completezi si il semneaza tatal tau si la fel faci si cu mama ta! Iti trebuiesc actele de identitate la tine(certificat de nastere, carte de identitate, pasaport). Bafta!