| Nobell a întrebat:

am o intrebare:azi m-am despartit de iubitul meu; mai de graba, el s-a despartit de mine. zicea ca stau prea mult in banca si nu ne potriveam.asta e un motiv ca sa se desparte de mine? sa va spun cum a inceput totul:era intr-o marti.profa de bio ne dusese in laborator. l-am intrebat pe casi(caci asa il cheama) daca e cuplat cu alta colega de-a mea pe nume lore. el a zis ca nu.si a mai zis:"sunt liber...". la telefon l-am intrebat daca acela ("sunt liber...")era felul lui de a ma intreba daca vreau sa fiu iubita lui.si el mi-a zis ca da(bine, de fapt l-am intrebat daca ala era felul lui de a ma intreba daca vreau sa "fiu cu el")si v-am spus ca a raspuns ca da.azi mia explicat ca atunci cand l-am intrebat el a crezut ca sa fim "amici"(ma domle', daca vroiam sa fim amici las fi intrebat"vrei sa fim amici buni?" sau ceva de genul)a zis ca nu ne potrivim pentru ca eu stau prea mult in banca si el "zburda"prin clasa! de la un timp nici nu am prea stat in banca, am stat mai mult cu colegele mele si tot s-a despartit de mine.vi se pare in regula? va rog dati-mi un sfat sau spnetiva parerea

4 răspunsuri:
| ραтяίcία a răspuns:

Eu cred ca nici el nu stie ce vreastraight face...nu te supara daca v'ati despartiti...asta nu e un motiv, insa poate n'are curaj sa-ti zica dc nu mai vrea sa stea cu uh si inventeaza motive stupide.nu stie ce pierde mhawinking. stai uh lin ca mai gasesti baieti.baieti care tin la uhwinking

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Are dreptate/Nu vă potriviţi/El e un idiot/Printre mulţi alţii/ Şi tu o fată sensibilă/Deci, conform caracterelor voastre contrarii nu văd nici un semn de relaţie/Lasă-l/Că nu te merită/Mergi mai departe/Şi caută un băiat care să te merite/Şi ai să vezi că tu nu ai nicio problemă/Şi atunci va vedea idiotul ce a pierdut/Dar lasă-l să vadă singur/Vei vedea cum va veni după tine, dacă îl tratezi cu indiferenţă/Ai încredere în tine şi în propriile tale capacităţi

| AndaWest a răspuns:

E imatur, ceva normal pentru adolescenti...nu il mai baga in seama ca dk te vrea vine el la tine

| PrajituricaCuBomboneleColorate a răspuns:

Ar trebui sa il uitisad