| cosmin3confuz a întrebat:

Am si eu o intrebare in materie de relatii : am o colega... o fata de care imi place f mult, dar nu stiu cum sau in ce mod ar trebui sa ii marturisesc asta intr-un mod cat mai subtil incat sa nu reactioneze f ciudat? As vrea sa renunt dar nu pot desi stiu ca am sanse imposibile la ea, desi ne intelegem super bine ...ca amici. Sfaturi cat mai bune!

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut.
Cel mai bine e sa fi sincer si deschis cu ea si sa-i spui ce simti.
Nu ai curaj sa faci pasul asta sau ti-e frica de un refuz?
Daca da, trebuie sa te obisnuiesti si cu refuzuri si sa gandesti pozitiv, mai sunt si alte fete.
Succes!

1 răspuns:
| spiker2222 a răspuns:

Ia-o intr-un loc deschis in care nu e nimeni la o plimbare.Atunci o iei si vorbiti despre dragoste dar sa pari mai glumet.O iei destul de usor ai timp destul. Mergeti la o inghetata si o intrebi daca te place. Apoi ii spui dupa ce iti raspunde ca "TE IUBESK si nu mai mai pot gandi la altcineva dact la tine, stiu ca ma consideri doar un amic dar as vrea sa te fac fericita.Inainte sa ii spui ceva astepti sa vezi in ce toane e ea. Daca e fericita cu tine atunci va fi cu siguranta afirmativ. Daca nu mai bine lasi pe alta data.O faci sa rada. Trebuie sa pari foarte amuzant si sa o faci sa te inteleaga.