De ce iti bati capul? Eu am auzit ca Botezatu cand avea vreo 19 20 de ani se uita dupa una de 14 ani si a recunoscut cu zambetu pe buze in direct ca arata superb fata. Acum iti zic sincer. Propriile tale ganduri iti alunga prietenii. Mult noroc.
Ce prieteni sunt cei pe care i-ai pierdut datorită unor comentarii pe facebook? Cred că ai alte probleme, poate mai importante decât o „puștoaică" răutăcioasă.
Ai facut bine ca nu ai iesit cu maniaca aia. Prietenii care pleaca,nu sunt prieteni. Era o vorba " prietenii sunt ca randunelele,cand e primavara vin,cand vine frigul pleaca",apoi ar trebui sa te inteleaga si sa te creada,daca ai fi iesit cu fata aia ai fi fost luat drept pedofil si ai facut foarte bine,pune-le intrebarea "tu ce ai fi facut in locul meu,ai fi iesit cu un copil? ".Cat despre respectiva, las-o in pace, o sa se plictiseasca sa alerge dupa tine, probabil face asta pentru ca vrea atentia ta, sa te iei la cearta cu ea. Nu o injura si nu te lua la cearta cu ea, poti spune doar " Nu este adevarat ceea ce zice, prietenii adevarati ma vor crede. ". Iar cine nu, spune-le "paa ". Succes, multa sanatate iti doresc!