Nu sunt de acord cu distractia la scoala, si nu stiu daca anul acesta mai e posibil sa faci o mica petrecere, ca aud ca profesorii vor fi foarte severi. Ai sa spui: dar de ce, ce facem rau? Raspunsul e foarte simplu : scoala e ca un loc de munca, pentru voi, ca si un spital sa spunem.Doctorii nu pot petrece ziua de nastere, eventual dupa program. Daca o fac, e ilegal. E o forma "de a te da mare". Gandeste-te ca sunt colegi de ai tai, care nu au posibilitati materiale, si se vor simti foarte prost. Aceste lucruri pot da nastere la discutii, comentarii.Scoala nu e un loc de distractie, ci de invatatura.Cred de asemenea ca dupa ore, nu poti sa dai o mica petrecere pentru ca sunt alte ore. Asadar, bomboane.si cam atat.Cu cat esti mai decenta, cu atat mai bine. Si parintii vor scapa de cheltuieli( chiar daca sunt bogati), in vremuri de criza.Si alta chestie. In alte tari, nu se pomeneste de asa ceva, de ziua de nastere a unui elev. Cel mult bomboane(nu obligatoriu) si eventual petrecere, dar nu la scoala.
Fa un tort, cateva flacoane de suc si dupa ore, party party; un laptop si niste boxe eventual. Dar vb cu dirigintele despre asta.
Happy Birthday!
Daca ai destui bani, vreo 3-4 pizza family si suc, daca ai la dispozitie un buget mai mic, gogosi si suc.
Mult succes si La Multi Ani anticipat!
Du si tu bomboane sucuri si vorbeste cu diriga sa te lase sa faci o petrecere supriza a si daca esti buna la educatie plastica poti face o piniata si sa va distrati cu ea si so spargeti de fapt ca eu cu prietenele mele am facut asta si a mers