| expander91 a întrebat:

Daca ascult non stop rap, house, dubstep, dnb, techno, trance stiti voi dinasta care se asculta in cluburi etc. si urasc jazz-ul, blues-ul, folk-ul mai ales manelele etc. imi strica imaginea? Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| P1x3lMD a răspuns:

Nu,in nici un caz.Fiicare asculta ce muzica doreste, si daca se gaseste un idiot care sa zica ca muzica pe care o asculti este ingrozitoare, nu il lua in seama.Deasemenea nici tu sa nu rizi pe seama altora privind placerile lor.Fiecare asculta ce vrea si nimeni nu are dreptul sa iti reproseze nimic(desigur daca nu asculti prea tare)Mie depilda nu imi place genul de muzica care il asculti dar nu iti zic nimic fiindca iti respect dreptul la alegere, la fel cum tu il respecti pe al meu.Atita timp cit nu faci rau nimanui poti asculta ce muzica ini pofteste inima.
P.S-Manele sunt ingrozitoare chiar mai ingrozitoare decit hardrockul.
Bafta cu imaginea!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. si ce imagine, esti vreo persoana pubilca sau ceva de genul?

| expander91 explică (pentru anonim_4396):

Ma refeream, adica sa ma creada cineva rautacios, respingator, incult

| anonim_4396 a răspuns (pentru expander91):

Deloc. opera si jazz-ul nu e pentru oricine. asculta ce-ti place, n-are asta nicio legatura cu ce crede lumea despre tine. sa fii considerat incult ca nu asculti manele? tu auzi ce spui?

| P1x3lMD a răspuns (pentru expander91):

Multumesc mult! O zi buna!

| Gogu06 a răspuns:

Imaginea ti-ai stricato deja cand ai pus intrebarea asta laughing)

| Petrica44 a răspuns:

Indiferent ce imagine ai, asculta ce-ti doreste inimioara.La urma urmei, fiecare este liber sa faca ce doreste, nu?