| dramazaptoorg a întrebat:

Sal TPU. deci i s-a intamplat fratelui meu,, intro zi de toamna ne jucam cu mingea prin curte,,el din greseala a dat mingea peste gard la o vecina care a murit de mult cu sotul ei arsi de vi in casa,vecini mei mereu se certau consumau alcool era acolo in fiecare zi bataie sange lupte,,etc Fratele meu a intrat acolo a lu-at mingea si nu stiu mi-a spus ca a simtit ca la impins cineva din spate a cazut cu capul pe o bucata de beton -si-a spart capul si acum a ramas handicapat toata viata,, eu de frica am intrat in curte dupa el dar nu stiu ce sa zis nu am simtit nimic decat dintr-o data un vant puternic care parea sa se retraga atat,,fratele a fost dus la spital in stare critica,,doctori dandu-i vestea mamei ca a ramas handicapat,, acum el ne-a zis ca la impins cineva,, dar nu are nimeni incredere in el ca zice sa e handicapat mintal,, voi ce ziceti? ce credeti? Acea a fost o zi care ma mercat pe mine si nu o so uit niciodata, veam 14 ani el 13,, el acum are 18 eu 19 si sia distrus viata,, sau piate ia distrus cineva viata?

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, cine crede in fantome si case bantuite ar zice ca la impins una dintre fantome [probabil cei ce au murit inca bantuie pe acolo]eu sincer nu stiu cum sa raspund la intrebare decat a s a impiedicat si a cazut dar cine stie...

| Mădă0611 a răspuns:

Trist.
Mintea face si desface. Daca n-ar fi stiut ce au patit vecinii, nu ar fi patit nimic, cred eu.

| h3r a răspuns:

Salutare. Este posibil sa fie un fel de energie negativa, deoarece respectivii au murit in chinuri. Insa, nu cred ca cineva l-a impins. Poate el singur s-a speriat si a cazut. Ia fost teama.
Imi pare rau pentru fratele tau, el nu mai are viata din momentul respectiv... e foarte greu pentru el sa fie asa.
Nu-ti face griji, a fost doar o intamplare, nu un "spirit".

Take care.

| DyNo a răspuns:

Pai, fratele tau era foarte speriat de aceea casa si din frica a cazut avand impresia ca l-a impins cineva. Indoctrinarea cu frica ar trebui sa fie infractiune.

| OctoberandApril a răspuns:

Imaginatie ai, ai si acea chestie care ii face pe cititori sa vizualizeze ceea ce zici, nu esti prea original si esti grabit dar cu toate astea cred ca ai o sclipire.
Te-ai putea apuca de scris romane
Succes