anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU.Deci situatia mea e cam complicata va rog sa cititi tot.Eu in continuare mai departe as vrea sa urmez liceul de filologie.si acum cateva zile o ruda apropiata mie m-a sunat si mi-a spus ca filum ei o terminat mate-info si sta acasa adica efectiv nu are ce sa faca.si el o mers o data in Anglia si o stat cateva luni si o venit cu ceva bani acasa in fine. Ea mi-o spus sa urmez profesionala si apoi pe la 18 ani sa ies din tara si sa merg in Anglia impreuna cu fiul ei si gasesc un loc de munca bine platit ca e cautata meseria asta acolo... Ce ar trebui sa fac? Ce ar fi mai bine sa urmez? dau funda:*

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu te baza pe spusele tuturor.
Alege profilul filologie, urmează ce facultate dorești, și tocmai după ce profesezi într-un anumit domeniu având măcar 2 ani vechime și cunoștințe vaste de limba engleză poți pleca în Anglia.
Doar așa ai certitudinea că în cazul în care vei reveni în țară din diferite motive, vei avea unde să te angajezi, dat fiind faptul că o să deții o diplomă + cunoștințele unei limbi străine și experiența pe care ai căpătat-o de-a lungul timpului.
Baftă!

0 răspunsuri: