| Ady3835 a întrebat:

E normal ca pana la 18 ani sa nu ai nici macar o prietena? Deci chiar nu am avut, nu mint nu am nici un interes altfel nu as mai pune intrebarea. Nu mi-am facut dar nici nu am incercatstraight faceAm vrut mereu sa am o prietena, dar cum sunt si mai timid asa nu ar sta nici o fata cu mine cand ma vede asa. Imi plac fetele sa nu credeti ca sunt pe invers. Cum sa ma imprietenesc cu o fata? Nu am incercat niciodata sa intru in vorba cu o fata sa ii cer numarul de telefon chestii din astea...Nu am sarutat niciodata. O sa ziceti ca mint, dar pana la urma cine vrea sa ma ajute ma ajuta. multumesc. Astept raspunsurile voastre.

Răspuns Câştigător
| Skiper a răspuns:

Salut!
Pai prietene e pff foarte simplu
In general fetele is atrase de baieti care is mai ( bine imbracati care le face sa rada sa se simta bine si chestii din astea )
tu sa zicem ca incepator trebuie sa glum cu ele sa fi mai indiferent sa fi nepasator si chestii din astea happy adica nu stiu incearca sa fi amuzant sa te porti mai... macho straight face eu de la 13 ani am F***T big grin si pana la 18 jumate straight face nici anum nu m-am saturat laughing date la ele frate bagate in seama da subtil happy daca iti zice un cuvant care te blocheaza nu te rosi precum rosia gandeste repede si intoarceio sa vezi cum ramane *** cu gura cascata ascultama pe mine big grin

| Ady3835 explică (pentru Skiper):

Ms asta e si problema ca nu prea sunt vorbaretzz pff

| Skiper a răspuns (pentru Ady3835):

Asta vine de la sine frate crede-ma adica nu te bagi in seama asa din diverse chestii zicem ca ai o pr la scoala te bagi in seama ai ceri o carte *** si ai zici diseara iesi pe afara in casa ce facem sti
te duci si vb cu ea o intreci diverse ( ca la inceput sa nu pari disperat ) daca a invatat pentru lectia cutare si la exerciciu cutare ce trebuie sa facem si tot asa si o intrebi asa frumis "" ma da u cu cine mai stai "" daca te intreaba dc "pai eram curios ca nu te-am mai vazut cu el " mai stai 2 3 min si faci asta fiecare seara
timp de o saptamana da nu o intrebi daca mai e cu ala da asa isi da seama si o sa te ignore
tot vb dupa aia ai zici bagi pastila aia big grin "ma ma crezi chiar nu stiam ca esti asa de treaba ma jur imi place de u sincer "o iei de maini te uiti in ochi ei si te intinzi sa o saruti big grin da nu din prima ca iese ca dracu big grin! eu iti urez bafta fratele meu mai tinem legatura id meu e Gecx_ali big grin

| Ady3835 explică (pentru Skiper):

Mersi esti de treaba.

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La inceput iti faci prietene le saluti glumesti si vezi care din ele iti place, fii atent si nu fii tu detectiv ca majoritatea vor sa le canti in struna sa le tot intrebi chestii si ele nu te intreaba nimic (alea nu sunt fete normale) o fata de treaba vorbeste cu tine in mod egal te mai intreaba si ea chestii nu ramane muta si atunci o sa vezi ce bine va fi. Daca nu da rezultat cautarile tale asteapta momentul potrivit sa vina cand Dumnezeu va decide.

| daydreamer a răspuns:

Uite, sunt fata si iti spun ca nu imi plac baietii cu replici de google sau cei a caror prima replica e "Ce faci papusa?" Pentru a te apropia de o fata desteapta trebuie sa fii sincer, sa vorbesti si sa o lasi sa vorbeasca liber, fara sa fii sufocant. Eu nu ma las cucerita de un macho care vine direct si imi cere numarul de telefon, e mult mai dulce atunci cand un baiat te vrea pentru sufletul tau si chiar te asculta. Daca vei face astea, o vei cuceri. Sa stii totusi, ca EA o sa apara cand si nde te astepti mai putinhappy

| Ady3835 explică (pentru daydreamer):

Pai eu nu sunt asa cum am zis sunt mai timid, dar nu prea vorbaretz si din cauza asta nu mi-am facut ca o sa ma creada mutstraight face...si nu am replici de genu "ce faci papusa"? cum ai zis tu, am un prieten cu care ma cunosc din clasa 1 si acum sunt si la liceu cu el in clasa a 12-a si a avut 5 prietene maxm. Vorbeste cu una de 3 zile la telefon se intalnesc. Deci vreau sa spun ca el nu e ca mine.Doar ca eu daca nu am avut nicio o prietena straight face. Deci cand o sa imi fac o sa fie prima intalnire

| daydreamer a răspuns (pentru Ady3835):

Depinde si ce fel de fata vrei. Daca vrei o pitzy, nu cred ca vei avea succes. Incearca sa gasesti o fata la fel de timida ca tine, care intelege cum te simti. Veti gasi puncte comune si ve merge binehappy

| Himera a răspuns:

Nu cred ca e anormal. Daca tu iti doresti o prietena gandeste-te la asta : e posibil sa ai parte si de refuzuri, dar clar la un moment dat vei gasi o fata care sa te accepte. Partea cu timiditatea e doar o prejudecata a ta ( eu am avut prieteni timizi). In legatura cu imprietenirea nu pot decat sa iti spun sa iesi mai des, sa socializezi, sa iti largesti numarul de cunostinte si sa incerci sa obtii intalniri.

| Ady3835 explică (pentru Himera):

Mersi mult.Iti dau dreptate aici."nu pot decat sa iti spun sa iesi mai des, sa socializezi, sa iti largesti numarul de cunostinte si sa incerci sa obtii intalniri." Ar trebui sa mai las pc-ul si sa mai ies din casa

| benny a răspuns:

Mai ai timp destul, o sa vina si timpul tau

| Ady3835 explică (pentru benny):

Salut, dar tu cati ani ai? ai prietena? deci cand o sa vina timpul ala? daca eu nu ma bag in vorba cu fetele.

| pinkpanther395 a răspuns:

Mie mi se pare simpatica chestia cu prietene...si daca nu ai avut nu-i nimic.sipoate ca nu ai gasit inca fata care sa te atraga intr-atat incat sa faci pasul dea intra in vorba cu ea si daca ai sa o gasesti cu siguranta veai avea initiativa de a-i vorbi.si sarutatul vine de la sine.nu trebuie sa fie ceva premeditat

| Ady3835 explică (pentru pinkpanther395):

Nu premeditat.Ca sigur va da gresh. Doar nu o sa ma apuc sa scriu pe un caiet un text intreg si sa il invat, dar vreau sa spun ca imi lipseste ceva care sa dau drumu la vorba asa sa curga intelegisad

| pinkpanther395 a răspuns (pentru Ady3835):

Asta o sa vina de la sine, o sa vina momentul in care vei simti sa vorbesti pur si simplu;*

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ady3835):

Da-mi mesaj cu id-ul tau sa vorbim despre subiect

| Stefy_Amador_1998 a răspuns:

Asta nu e neaparat un lucru rau! Poti sa fii si tu mai indraznet un pic. Sa iesi in cluburi, sa incerci sa fii in trend sa fii cool, sa te aranjezi un pic. Uite, incearca sa imprumuti look-ul unei vedete cum ar fi Smiley, Alex Velea? Fetele vor baieti mai mari ca ele, sa se simta in siguranta langa baieti. Acuma depinde si de ambitia ta de a te schimba. Sper ca ti-am fost de ajutor! Pa-pa.

| Ady3835 explică (pentru Stefy_Amador_1998):

Aici sunt toti de ajutor iti multumesc! Ma aranjez nu asta ar fi problema cea mare. mersi

| Stefy_Amador_1998 a răspuns (pentru Ady3835):

Cu cea mar mare placere! Fiecare e frumos in felul lui! Te pup.

| asma94 a răspuns:

Stai linistit nu te impacienta poate te-axat doar pe invatatura sau sport o sa te saturi!

| Ady3835 explică (pentru asma94):

Pff eu si sportulaughing. sau eu si invatatu laughing

| asma94 a răspuns (pentru Ady3835):

Ok atunci pune-te pe agatat! bafta!