E o inflamatie la nivelul articulatiei si a muschiului, in mod normal nu ar trebui sa fie ceva grav. Si eu mai pateam cateodata dupa ce alergam faleza Galatiului de 10 ori. Stai linistit o saptamana, date cu Ketonal sau cu ceva de genul acesta in locul unde simti durere ( e unguent antiinflamator ) si ai sa vezi ca se remediaza situatia. Cu conditia sa nu fortezi in continuare acea zona.
Faza cu bazinul deplasat ( daca chiar era asa ) are legatura. Nu se distribuia bine greutatea corpului si asa mai departe => un stres mai mare pe acea parte a corpului => lezarea muschilor/articulatiilor la acel nivel. Bine ca a rezolvat problema asta.
Cat despre nurofen si paracetamol...medicii nostri sunt super profesionisti; te duci ca ai o viroza ei iti dau antibiotice, te duci ca te doare ceva ei iti dau nurofen si paracetamol. Nu lua de ambele ca sunt jale pentru stomac si ficat. Da-te cu unguent antiinflamator la nivel local si o sa vezi ca ajuta mult si nici nu iti face gauri in stomac. Pe mine m-a ajutat mult cand am facut hernie de disc ( ok, am facut si nu stiu cate zile injectii cu Ketoprofen - substanta activa din Ketonal ).
Mai sunt si Diclofenac si Fastum Gel, ambele similare Ketonalului, avand actiune analgezica si antiinflamatoare dar avand alta substanta activa. Vezi si tu ce gasesti.
Ai grija de tine si fa-te bine