| DeEa_8231 a întrebat:

Sal TPU.Nu stiu ce sa fac! Mai demult, semestrul 1 spre 2 imi placea de un baiat din clasa. Apoi nu mi-a mai placut, deoarece aflasem ca este cu o fata care a plecat din clasa noastra.Cu fata aceea nu ma intelegeam foarte bine si mereu vroia sa castige in fata mea.Mentionez ca aflase ca imi place de acel baiat.Si de asemenea mai mentionez si ca baiatul acela n a cunoscut-o pe fata aia deoarece n ua fost la noi in clasa doar cand a plecat fata aia.Deci el a venit cand ea a plecat. Un coleg mai de gasca le-a facut cunostinta.Lui ii mai place de ea si pentru. ca are sani mari. El in sem. 1 aflase ca il plac dar nu a reactionat nici cum. Dar acum, in semestrul 2 incepe sa imi placa iarasi putin de el. Dar imi plac si nu imi place nici eu nu stiu.Adica imi place ca e dragut si nu imi place pentru. ca fumeaza X-(. Si ceea ce vreau eu sa va interb este:ce ati face in situatia mea? Cum ati reactiona?(Fata aia nu cred ca mai e cu el!)

3 răspunsuri:
| DeEa_8231 explică:

Are 11 sau 12 ani laughing

| djrobby a răspuns:

Draga Deea sa inteleg ca ai doar in jur de 11 anisori!, lasa tu mai bine baieti deoparte si pune manuta pe carte, o sa ai timp si de prieteni pe la 14-15 ani, asa ca iesi cu fetele in parc, la un suc...
bye bye and take care!

| eu_5278 a răspuns:

Nuuuuuu! cati ani are? fumeaza?