Buna Deea.
Sincer imi pare rau de situatia in care te afli, nu este usor sa treci rpin asa ceva. Si ai mei s-au despartit cand eu aveam doar 5 ani!
Vorbeste cu mama ta si spune-i ca iti doresti ff mult sa mergi la mare cu tatal tau, incearca sa o,, lovesti la sentiment,, spune-i ceva de genu ca daca nu te lasa inseamna ca nu tine la tine? oricum cand am timp o sa intru pe mess si o sa vorbim mai mult acolo ti-ad dat deja add!
E greu in situatia ta sa-i spui mamei, pentru ca doar pe tine te mai are asa apropiata, dar trebuie s-o faci.Anul trecut am inteles ca ai renuntat la o excursie cu tatal tau la Felix pentru a-i face pe plac.Dar tu esti mica si mai trebuie sa faci si ce-ti place tie.Incerca sa ii spui ca o vei suna in fiecare zi (si asa sa faci!). Spune-i ca anul trecut ai renuntat dar anul asta chiar vrei sa mergi pentru ca il iubesti si pe tatal tau.Incearca sa o rogi sa nu se supere daca ii spui ceva si apoi spune-i.E adult, o sa inteleaga.Mult succes sper sa-ti iasa bine .
Mama ta o să înţeleagă în cele din urmă dacă şti cum să-i explici. Spune-i că tu doreşti să petreci timp şi cu tatăl tău, să mergi în vacanţă cu el, chiar dacă şi femeia respectivă trebuie să vină. Roag-o să nu te pună în poziţii neplăcute pentru că nu e vina ta că situaţia e aşa cum e. Tu mergi în vacanţă cu tatăl tău, că vine şi femeia aia nu înseamnă nimic până la urmă. Baftă!
Dar si daca afla strabunica ca m-am dus cu aia...va fi jale mare, deoarece apartamentul in care stau si casa in care stau e a ei si sigur se va supara! Nu stiu ce sa mai fac!
I-am spus bunicii mele dar a spus ca nici sa nu ma gandesc sa merg cu femeia aia...nu stiu ce sa mai fac sa o conving sau ce sa fac sa merg doar eu cu tati?