Pai tu gandeste-te, ai participat la vreun concurs? In ultima vreme?
Si eu am primit un astfel de mail si imi zicea ca am castigat, din cate imi amintesc 50. 000 de euro! Firesc ca nu l-am bagat in seama, cine stie ce fake e!
Dar poate peste tine a dat norocul[desi nu cred] Oricum, daca e asa cum zice ala, ma imprumuti si pe mine
Mai ramane sa iti ceara datele din buletin sau nr.contului din banca si te trezesti peste o vreme ca iti vinzi casa sa platesti datorii pe care nu le-ai facut tu.
Mai fa tu prostii d'astea si vezi cum o sa te trezesti cu datorii, credite, etc,...
Pai zice ca se face o tragere de asta, un fel de tombola la fiecare 6 luni si se aleg 6 castigatori, eu sunt unul dintre ei cica, daca e adevarat si am castigat te imprumut cu siguranta :-))
Nus atat de prost incat sa le dau nr de cont, oricum am fost si eu plecat prin tari straine si stiu ca, cu un nume si o adresa nu poti face nimic, trebuie un act care sa arate ca esti aceea persoana, mersi oricum pentru sfaturi
E o gluma ba. Tu chiar ii crezi pe prostii astia? Ei isi bat joc de tine crede-ma si mie mi-a venit aia da am refuzat ca nu sunt proasta
verutza90 întreabă: