| cosmin3confuz a întrebat:

Vreausa fiti seriosi si inceri la intrebarea pe care vreau sa v-o adresez. Cum as putea sa imi conving parintii sa ma lase sa am un catelus? crying Le-am spus ca am eu grija e de el cu marile probleme fiziologice (eu avand 16 ani! ) dar degeaba, fara efect. Ce sfaturi imi dati? Dau funda URGENT!

3 răspunsuri:
| Vi003 a răspuns:

Spune-le ca te relaxeaza prezenta lui, ca vei veni de la scoala imediat ce se termina orele, ca nu mai zabovesti prin alta parte, ca ai un insotitor la plimbare si nu va mai trebui sa apelezi la vreo prietena, ca-l vor indragi si ei, ca la prima "abatere" esti dispusa sa renunti la el. Fii sigura, ai tai nu vor pentru ca stiu ca ei vor fi primii care or sa se ataseze de el. Cumpara o jucarie pentru catei si las-o la vedere. Isi vor da seama ca tu chiar iti doresti. Mai mult ca sigur, iti vor indeplini dirinta. Sa-i pui un nume frumos!

| MoruAndrei a răspuns:

Îţi vor cumpăra până la urmă dacă chiar văd că îţi doreşti cu adevărat. Uită-te pe internet la poze cu căţei când ei te văd, arată-le nişte poze şi lor din când în când. Încet, încet reuşeşti să-i convingi.

| cosmin3confuz explică (pentru MoruAndrei):

Dar cum vam zis mama e cea care nu pot sa o induplec deloc, desi i am aratat poze cu catei crying! crying?