Sincer eu sunt pro sancțiunilor drastice în ceea ce privește menținerea curățeniei în oraș sau păduri. Faza e că foarte mulți români sunt foarte nesimțiți, mult prea nesimțiți și dacă preferă să fie niște animale prost educate, mai bine să fie educate prin forță, nu să ne deranjeze pe noi, oamenilor care ne pasă și să ne facă o imagine proastă peste tot în lume. Mi-e scârbă de astfel de animale.
Ba mecla intoarsa, eu am intrebat ceva anume, nu ti am cerut tie parerea...hai noroc
Culmea nu ai primit niciun răspuns care să te ajute cu adevărat și pe care nu o poți considera o părere(doar al treilea dar eu nu am auzit de amenzi care să se anuleze așa fără să le plătești, dar poate nu știu eu). Se pare că te deranjează când cineva își exprimă o părere negativă despre un anumit grup de oameni din care faci și tu parte. Preferai să ți se zică: " Bravo ai făcut un lucru bun, așa trebuie să facă toți." Ce denotă răspunsul tău deci? Frustrare.
In primul rand, pentru un servetel aruncat pe jos sa primesti si 10 lei amenda mi se pare aiurea, daramite 560. Ma indoiesc ca a fost doar atat. Cred ca ai facut ceva mai grav. Daca s-ar fi aplicat si la mine aceste sanctiuni, cred ca ar fi trebuit sa-mi vand apartamentul ca sa pot sa achit. In al doilea rand, Zero0, hai sa nu fim absurzi. Si mie mi s-a intamplat, neavand un cos de gunoi la indemana, sa arunc diferite lucruri pe jos. La fel se intampla si atunci cand te apuca niste chestii omenesti si nu ai o toaleta publica in zona. Ce sa faca omul, sa mictioneze in pantaloni? Cauta un copac, un boschet. Chestiile astea nu te fac animal prost educat si n-ar trebui sa inspire scarba altora. Sunt siderat de gandirea unora ca tine. Evident ca nu incurajez oamenii sa-si arunce gunoaiele pe jos, dar sa lasi un asemenea comentariu cuiva care spune ca a aruncat un servetel... Esti atat de vehement de parca ti l-a pus tie in casa. Cand mai vezi pe cineva ca arunca ceva pe jos sau sparge seminte sau face alte asemenea gesturi, gandeste-te ca nu esti tu cel care va strange. Exista oameni platiti de primarie pentru asta. Lasa sa-si castige si ei painea.
Ce lume fu**tă psihic.
Dacă aș fi primit un leu pentru fiecare porcărie aruncată pe jos, ți-aș scrie din Hawaii, tolănită pe nisipul de pe vreo plajă, milionară fiind.
Ce ironie.
Nu platesti nimic decit daca ai bani de aruncat pe window, se anuleaza in 3-5 ani.