In fiecare seara fa 20 abdomene si flotari(daca poti! Si eu am burtica dar nu chaira sa de mare.
Buna
pai pentru inceput renunta la mancarea nesanatoasa, dulciurile si painea!
Fa miscare pe fiecare zi max 2 ore, nu mai mult ca altfel s-ar putea sa te trezesti cu febra musculara a doua zi!
Mananca cat mai sanatos, bea apa mai multa, iar dupa ora sase incearca sa nu mai mananci[ei bine poate doar un mar}.
Mult succes!
pa, pa
Ar trebui sa te duci la nutritionist, asa am facut si eu, ar trebui sa ai maxim 50 kg. la varsta ta.
Tu esti constienta de ca la varsta/inaltimea ta er trebui sa ai 30-35 de kg?
Mergi urgent la nutritionist altfel o sa-ti para rau!
Succes
Trebuie neaparat sa slabesti. Ar trebui sa ai in jur de 40 de kg, poate si mai putin. Iti recomand sa te apuci sa faci un sport, sau sa te duci la sala, sa alergi mult si sa eviti dulciurile, grasimile, etc. Mananca mai multe fructe si legume, mai putina carne. Nu sari peste micul dejun. Incearca sa respecti orele la care mananci(in caz ca nu faci asta). Si sincer iti spun chiar este necesar sa slabesti avand in vedere inaltimea si greutatea ta. Daca ai vointa vei reusi. Trebuie sa iti demonstrezi in primul rand tie ca poti, sa-ti invingi capriciile si sa nu-i mai iei pe ceilalti in seama pentru ca nu cred ca conteaza asa de mult ceea ce spun ceilalti despre tine. Tu esti o invingatoare, banuiesc ca parintii au incredere in tine, cum si tu trebuie sa ai de altfel si da-i imediat startul exercitiilor fizice si alimentatiei cat mai sanatoase.
RAY întreabă: