| tpuareproblemetehnice a întrebat:

Sall! cateva intrebari daca se poate big grin

1. ce alegeti -Puya
-Connect-R
-Inna
-justin biber
Argumentati

2. ce culoare va place rosu, galben, albastru,\negru, verde, roz, orange etcbig grin

3. ce culoare aveti ochii albastrii, verzi, caprui, negri?

4. ce cul are tricoul care il purtati in acest moment?
atat

P. S.-aceste intrebari sunt doar din curiozitate daca vreti raspundeti daca nu nu, nimeni nu va obliga

P.S.2-fara injuraturi etc
P.S.3-fara rasp de genu"ce te intereseaza pe tine" sau " ce conteaza"
daca se poate daca nu oh go on
Multumesc anticipatwinking!

si desigur funda

6 răspunsuri:
| alexandra5251 a răspuns:

1.justin biber
2.negru
3.capruii
4.negru

| ZoZoHeart a răspuns:

Inna. Desi imi plac si melodiile lui Puya. Dar aleg Inna, canta frumos, are voce fata si e dragutica big grin
Albastru si Negru. Le ador, mai ales combinate, cu dungi albastu cu negru.
Siclam aprins cu pietricele argintii, dar de fapt e maiou. (cum suna "maiou" laughinglaughinglaughinglaughing )
Si. Atat.
Sper ca am raspuns destul de bine pentru o fundita!

| ZoZoHeart a răspuns:

Aaa si am ochii caprui! Am uitat sa scriu mai devreme!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
1. In legatura cu cantaretii
Desi stiu ca multi o sa imi sariti in cap, eventual o sa ma faceti manelist, o sa imi spun ca ascult muzica proasta, totusi o sa iti zic ce cred eu despre cantaretii de mai sus.
Puya a fost un detinut care a iesit de la inchisoare si acum canta despre cum si de ce sa fii cinstit, fair si cum se duce in jos societatea romana. Pana la urma, el ar trebui sa fie ultimul om care sa vorbeasca despre asta. In plus, el nu canta. El spune niste versuri pe o melodie din fundal. Vreau sa spun, Mariah Carey, Whitney Houston, ABBA, Status Quo, Holograf, Hi-Q si altii sunt trupe/cantareti care fac muzica adevarata si chiar canta. Cu un singur lucru sunt de acord cu care sunt si fanii lui Puya: rap-ul romanesc se duce rau in jos. Dupa mine, si Puya la fel.
Connect-R desi este rrom, canta melodii de club dragute si... decente. Doar ca, pentru a-si promova videoclipurile melodiilor sale, a inceput sa faca toti artistii care nu au valoare: pune fete decoltate ca sa atraga public masculin. Si din pacate, ii merge.
Inna. Hmm... nu stiu daca sti, dar acum ceva timp a avut un interviu penal, in care si-a dovedit "cunostintele" in materie de limba engleza. ( http://www.youtube.com/watch?v=XbgGpmpjV0Q ). Nu stiu daca a mai invatat sau nu, dar. in fine. Melodiile sunt dragute si ne promoveaza pozitiv la nivel international, dar melodiile ei sunt prea mixate si prea modelate de calculator. Ar trebui sa fie mai naturala.
Justin Bieber este un pusti care si-a castigat faima intr-un mod care a atras atentia presei. El ar fi fost ajutat de alt artist (Usher parca) pentru a se promova, dar la "inceputuri" a fost YouTube-ul. In general mi se pare OK cum canta, doar ca, comportamentul lui mi se pare cam fake.

2. Culoarea mea preferata este verdele marii sau albastrul cerului senin. Aceste culori sunt pasnice si de obicei ma calmeaza.

3. Culoarea ochilor mei este albastru.

4. Tricoul care il port acum este... verde cu albastru:) (desi nu are nici o revelanta).

Si cam asta ar fi parerea mea. O zi buna! :)

| Anduciu a răspuns:

1.Niciunul.Toti sunt afoni.
2.Albastru,turquoise
3.Caprui
4.Roz.

| elenutza27 a răspuns:

1. Inna fiindca este draguta si canta bine
2.negru
3.caprui
4.negru

Întrebări similare