anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sallbig grin sunt intr-o dificultate:
un prieten ma tot suna sa vina pe la mine dar eu nu vreau deoarece :1ii enervant 2 ma plictisesc(el e mult mai mic decat mine)
el are un frate iar cu el ma inteleg mult mai binebig grin aman2 suntem in clasa a 7 a iar celalalt in a 3 a...
de fiecare data cand am fost la ei eu am stat cu cel mare iar celalalt statea pe acolo iar eu, cum sunt obisnuit sunt glumet, fac multe glume si ii fac sa rada de multe ori iar pe cel mic il fac asa de tare sa rada incat la un moment dat a zis ca sunt cel mai bun prieten al lui:owaitingdar eu nu ma distrez cu el delocwaiting(si asa nu prea are prieteni ca nu merge la scoala, i se preda acasa)
cu cel mare povestim tot felul dar cel mic vrea numa joaca incontinuwaiting
si acum ma suna (cel mic)toata ziua daca poate veni la mine dar eu nu pot sa-i spun direct NU! sau ceva de genu, el a fost si este foarte bolnav si are un fel de virus extrem de rar si a facut o gramada de operatii la inima, plamani face dializa de 3 ori pe saptamana si daca i-as spune direct sa nu vina la mine sar intrista... oricum el e rasfatat(normal)si nu accepta asa usor scuzele ca nu sunt acasa sau marog si nu stiu ce sa-i spun ca sa nu ma mai sune ca el tot insista in continuare dar eu chiar nu vreau sa ma intalnesc cu elbig grindeci, ce sa-i zic?

2 răspunsuri:
| TheTiger a răspuns:

Am 3 sugestii pentru tine:1.sa ii spui cu frumosul ca nu poate sa vina la tine ca ai treaba sau ca ai teme nha...; 2.sa il chemie pe cel mic la tine asa pentru o ora ca cica nu te lasa mai mult, plus sa fie si el fericit ca daca ai zis ca are un virus extrem de rar saracu...; 3.sa incerci sa ii spui ca mama ta sau tatal tau tea pedepsit si nu are voie nimeni sa vina la tine decat o data pe saptamana maxim. Daca nu merge nici asa, incearca sa le spui la parinti lui sau la fratele lui sa il ia mai cu frumosu cumva sa le zica ca el este acum mai mic decat tine si atunci poate intelege. Poate sa ii spuna ca sa iasa afara, ca sa se impreteneasca cu altii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok...sunt confuza! tu esti fata sau baiat?!? in fine cand te suna dai ocupat sau spune-i ca parintii tai nu te lasa cu el