Buna, pai daca ar fi sa judec cu inima, si cu sufletul de Roman, atunci as alege A.S, daca ar fi sa alegem dupa vizualizari, normal ar conduce Rihanna detasat, nu poti sa zici ca are o voce sa te dea pe spate nici una, dar hai sa incurajam sperantele noastre de viitor, e de apreciat ca AS, a devenit cunoscuta afara, si asa se mai aude de bine si de noi, nu numai de rau ca ne-am saturat...asta e parerea mea
Ptr sosetuta
nu zic ca m-ar da pe spate AS, dar daca afara este vazuta de bine, si asfel se aude de Romanica noastra nu crezi ca ar trebui sa fim un pic uniti? adica ne place doar cand auzim ca:
Un Roman a facut, a dres, a violat, a dat spargere...doar asa ne putem mandri? nu conteaza vechimea unui cantaret, conteaza ceia ce are de transmis, iar daca prin fata asta suntem vazuti bine afara, atunci o aleg pe AS...fiecare are dreptul la replica si cuvant o zi buna
Ptr sosetuta tocmai ca avem valori muzicale in tara si nu sunt remarcati afara, si vezi de unde vine succesul? de la cine nici nu te astepti.ex Ina.te da pe spate vocea ei?, mai nou se lauda toata lumea ca sunt in topuri la la la, dar in afara de Traistariu, din vocile bune, nu am auzit de nimeni...cat sunt afara Romani si ne aduc cinste, trebuie tratati cum se cuvine si sa ii incurajam, ca de rele, minciuni, jafuri si etc am tot auzit, au ajuns sus, dar sa vedem cat se mentin acolo.Ina, si toti ceilalti...papa
Mie imi cam seamana putin vocile la melodia"Take a bow".Nu pot alege de asemenea Rihana e ff populara si imi place melodia "Who's that chick" dar Alexandra Stan a creat melodia "Lolipop" cam cu acelasi ritm.Am mai observat la multe melodii ritmul Rihannei la Alexandra Stan.Dar oricum nu pot alege ambele au voci superbe. Sper ca te-am ajutat.
liapaula întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: