Putea fi muscat de un animal cu colti:sarpe de exemplu(asta poate fi si cauza mortii, sa-l fi muscat un sarpe veninos) sau putea fi muscat de un alt animal dar nu se poate sa fie muscat de vampiri, strigoi eu nu cred ca exista astfel de fiinte
vampiri.S-a dus de rapa secolul 21. Asa ceva am vazut la TV, in carti dar.in realitate. ce oameni innapoiati mental.
Exista o mare posibilitate sa fie un animal, cum s-a zis pana acum, dar exista o la fel de mare posibilitate sa fie mana-in cazul nostri ''coltii''-unui psihopat care se crede vampir.Nu ar fi p[rima data cand se intampla asa ceva.
Ori e un om bolnav,care a avut nevoie de sangele acelui om sa ramana viu,poate a fost un caz extrem,si avea mare nevoie de sange. Exista oameni bolnavi,nu stiu numele bolii, care au nevoie de sange ca sa traiasca, si de obicei spitalele le furnizeaza sangele.Nu e ceva psihic, e ceva la nivel celular.Ma rog, nu stiu sa explic. Cert e ca nu are cum sa fie un vampir.De ce? Pentru ca vampirii nu exista.Ori daca exista, sa fie ei ai naiba, se ascund foarte bine.Pana acum nu s-au gasit dovezi care sa confirme existenta lor.Deci,pana and nu se confirma, eu raman la afirmatia mea:Vampirii nu exista.(din pacate...)
VampiritzaAscunsa întreabă:
Emilia19 întreabă: