| Liviu321 a întrebat:

Sall, mi-am instalat windowsul recent si am o problema: am doua tastaturi:una normala, si alta cu USB. Cea cu USB nu mai functioneaza, de fapt nu mai functioneaza nimic legat de USB. cum pot sa instalez usb, sau unde in bios fac modificare asta(am un bios stil vechi)

2 răspunsuri:
| Aditzu a răspuns:

Hmm cea normala functioneaza? de obicei la o componenta hardware care se conecteaza prin usb trebuie instalat si un driver pentru a functiona corespunzator.[banuiesc ca stii de driveron the phone.
nimic legat de usb, pai ce ar putea sa insemne? imprimanta, camera web, si eventual cand conectezi telefonul la pc prin usb, nu?!
uneori la imprimante nu se instaleaza automat driver, trebuie ori cu cd ori dupa net luat. la webcam la fel. la telefon daca nu ai in meniul telefonului cand il conectezi o optiune precum "data storage" ca sa poti transfera "free" pc/tel (viceversa), atunci trebuie si acolo un soft pentru a recunoaste telefonul.
and so on. acum depinde poate ai o problema de software la usburi. nu stiu sa iti zic mai multe "de unde ma aflu" tongue. bft

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu trebuie sa umbli in BIOS. Windowsul ar trebui sa instaleze automat driverele pentru USB. Ia driverele astea: http://download.kappa.ro/action__file/id__1232. Daca nu merge inseamna ca e o defectiune fizica si trebuie sa-l duci la un atelier sau sa schimbi placa de baza.