Bună.
Astrologii nu confirmă sfârșitul lumii pe 21 decembrie.
Modul de interpretare este foarte diferit, dar capătul vieții nu este aici.
Poate o să ningă pe 21 decembrie.
Pa, pa.
Nu stie nimeni nimic, numai Dumnezeu, poate va fi poate nu, intrebarea e, esti pregatit sa-ti vezi Dumnezeul?
http://www.divinerevelations.info/....../index.htm
Bună seara, sigur că nu, n-are de ce că noi oamenii suntem sufletişti iar sfârşitul lumii va fi atunci când pe pâmânt nu o să mai existe nici un gram de credinţă iar noi toţi ne-am călca în picioare, iar toate zvonurile astea au început din vina sectelor.
O seară minunată!
Daca tot ce ar fi spus oamenii legat de sfarsitul lumii ar fi adevarat, atunci am fii murit in 2000, deci nu e nimic adevarat
Nop. Mai nou nu va fia cum pentru că japonezii spun că va fi o invazie a extratereştrilor puţin mai târziu.
Numai Dumnezeu decide cand vine sfarsitul lumii.Definitia apocalipsei pentru mine=unii se plictisesc acasa.
Eu nu cred, sunt doar niste minciuni...asta doar Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul pamantului
Eu nu cred.
Daca ar fi pe asa, ar fi trebuit sa murim cam de 5-10 ori pana acum
Buna, eu sincer nu cred ca pe 21 decembrie va fi sfarsitul lumii. Raspunsul meu la intrebarea ta este clar nu
Sfarsitul lumii nu vine pe 21 decembrie 2012 numai Dumnezeu stie cel mai bine in Biblie srie ff bine cand e sfarsitul. Sfarsitul o sa fie dar nu acum, ceea ce isinueaza altii sunt miturii. Funda
Eu chiar mi-am săpat o groapă în curte în care să mă bag atunci când vine Dumnezeu și ne violează. Sapă și tu o groapă, e bine să sapi gropi!
AndrewTate7789 întreabă: