| SmileLife a întrebat:

Sall, oare va fi sfirsitul lumii pe dara de 21 decembrie?

22 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Astrologii nu confirmă sfârșitul lumii pe 21 decembrie.
Modul de interpretare este foarte diferit, dar capătul vieții nu este aici.
Poate o să ningă pe 21 decembrie.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Nu va fi...

| EmaS a răspuns:

De venit va veni dar nu stie nimeni ziua si ceasul.

| Demise a răspuns:

Nu.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nu stie nimeni nimic, numai Dumnezeu, poate va fi poate nu, intrebarea e, esti pregatit sa-ti vezi Dumnezeul?
http://www.divinerevelations.info/....../index.htm

| KaterinkaBoy a răspuns:

Scurt si la obiect: NU! Nu va fi

| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara, sigur că nu, n-are de ce că noi oamenii suntem sufletişti iar sfârşitul lumii va fi atunci când pe pâmânt nu o să mai existe nici un gram de credinţă iar noi toţi ne-am călca în picioare, iar toate zvonurile astea au început din vina sectelor.
O seară minunată!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, ar fi trebuit sa vina de prea multe ori pana acum conform unora...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfarsitul prietene o sa vina cand o sa fie un al 3 razboi mondial, ala cu siguranta daca va veni va fi cu bombe nucleare ori are biologice si o sa fim siguri ca o sa ne ducem dq pe *munca* noastra, dar cu 2012 e o prostie cum a fost si cea din 2011 si multe altele

| BlackEyedGirl a răspuns:

Daca tot ce ar fi spus oamenii legat de sfarsitul lumii ar fi adevarat, atunci am fii murit in 2000, deci nu e nimic adevaratwinking

| Never4ever a răspuns:

Nu.

| Savin_Ana-Maria_1988 a răspuns:

Dara ---> data! si nu laughing

| MerVeilleuX a răspuns:

Nop. Mai nou nu va fia cum pentru că japonezii spun că va fi o invazie a extratereştrilor puţin mai târziu. laughing

| MerVeilleuX a răspuns:

Nu, tu nu ai văzut la televizor că ne invadează extratereştrii? laughing

| ImiPlacToate a răspuns:

Stie numai dumnezu oamenii nu stie, O zi buna

| lusinda99 a răspuns:

Numai Dumnezeu decide cand vine sfarsitul lumii.Definitia apocalipsei pentru mine=unii se plictisesc acasa.

| didii5 a răspuns:

Eu nu cred, sunt doar niste minciuni...asta doar Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul pamantuluihappy

| YrinaBubulina a răspuns:

Eu nu cred.
Daca ar fi pe asa, ar fi trebuit sa murim cam de 5-10 ori pana acum happy

| AndreeaDiana0412 a răspuns:

Buna, eu sincer nu cred ca pe 21 decembrie va fi sfarsitul lumii. Raspunsul meu la intrebarea ta este clar nulaughing

| fl3bletzeatha a răspuns:

Sfarsitul lumii nu vine pe 21 decembrie 2012 numai Dumnezeu stie cel mai bine in Biblie srie ff bine cand e sfarsitul. Sfarsitul o sa fie dar nu acum, ceea ce isinueaza altii sunt miturii. Funda

| TheAllmightyLighting a răspuns:

Eu chiar mi-am săpat o groapă în curte în care să mă bag atunci când vine Dumnezeu și ne violează. Sapă și tu o groapă, e bine să sapi gropi!

Întrebări similare