anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall! profesoara mea de romana e mandra de mine si sunt preferata ei.eu ii raspund cel mai mult si sunt singura care are 10 curat la romana in catalog de cand a inceput scoala.cred ca roamana este punctul meu forte, chiar daca si la celelalte materii sunt buna. ea ma apreciaza mai ales pentru ideiile si expresiile mele frumoase. fac compuneri de 10-12 pagini si am idei frumoase. odata am povestit ce inseamna pentru mine colegiul in care invat si un baiat care a fost cu mine in clasa din cls 1 si inca mai este a izbucnit in plans.chiar imi place de profa de roamana.saptamana trecuta mi-a zis ca o sa m-a ales sa merg la olimpiada de roamana si ca din toate clasele la care preda ea eu sunt singura pe care a ales-o anul acesta deocamdata.mama e putin suparata pe mine pentru ca intr-un test am scris putin urat(dar nu vad de ce e suparata daca la scola nu mi s-a facut observatie din cauza scrisului si nu mi-a scazut nota). ma rog, mama vrea sa fiu o perfectionista si de multe ori chiar sunt, numai ca uneori e stresant si unii chiar sunt invidiosi. oricum, deci mama era suparata pe mine si zice ca imi stric oglinda daca scriu urat (cu toate ca nu s-a mai intalmplat sa mi se faca observatie din cauza scrisului). cand i-am zis ca merg la olimpiada nici macar nu m-a felicitat sau ceva sau sa spuna :bravo! a spus:bine, dut-e la olimpiada sa scrii si acolo cu picioarele si sa te faci de ras! si peorma a plecat.nu inteleg de ce se poarta asa cand eu chiar am colegi in clasa care scriu urat si care chiar au luat note mici din cauza asta. mie nu mi s-a facut observatie si eu zic ca scriu normal. ce sa fac? chiar m-am intristat cand mama nici nu s-a bucurat de spusele mele cu toate ca mi s-a mai intamplat.cum sa o fac sa inteleaga?(va rog in raspunsuri nu vorbiti urat de mama)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul` rand permite`mi sa te felicit pentru ca inveti bine, mai bine zis foarte bine!:*:*:*Sincere felicitari.
Iar in al doilea rand, eu cred ca mama ta este asa dura cu tine ca sa te faca, intr-un fel sau altul sa continui tot asa, ei i se pare un lucru absolut normal ca tu sa mergi la olimpiada ca cea mai mica nota a ta sa FIE 10, si cea mai mare la fel, tot 10laughing. De aceea se comporta asa, va veni momentul cand vei primi niste felicitari de la ea din toata inima, mai bine decat sa primesti in fiecare zi cate`un:"bravo" aruncat asa pentur orice 10 la muzica sau desen!:*:*:*

Sa fi cuminte si sa inveti la fel de bine, si sa nu fi suparata pe mama ta fiindca e atat de drastica!>big grin

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, felicitari pentru ca inveti bine! Fiecare om are scrisul lui, altii pot schimba asta, altii nu prea, depinde de fiecare...important e sa fie scrisul corect si sa se inteleaga ce scrii, daca e putin mai urat, nu vad o asa mare problema, nimeni nu e perfect, important e ca inveti bine si ca esti o persoana foarte speciala din cate observ si ma bucur pentru tine, incearca totusi sa scrii cat de cat mai frumos, dar daca nu poti asta e, mama ta nu prea ar avea asa motiv intemeiat sa fie suparata pe scrisul tau, sigur sunt altii care scriu mult mai urat si incorect, ai grija de tine!

| juniper a răspuns:

Felicitari si eu as vrea sa am numai 10 la scoala, mama ta nu prea se bucura pentru ca ea crede ca nu poti prea multe, dar ce? Vrea cumva si sa mananci perfect? Nu exista perfectiune.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mama ta vrea ce e mai bun pentru tine vrea sa fii o perfectionista, fii convinsa ca in sufletul ei se bucura pentru rezultatele tale dar nu se manifesta.Mult succes in continuare.

| Klara a răspuns:

Pfuiii...nu prea se vede ca stii limba romana, in ce hal o pocesti :O

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu mias dorii sa am nute numai de 10 dar nu cred ca voi putea sa am numai 10 ca tine, felicitari. Eu cred ca mama ta vrea sa nu fii mai prejos decit cei lalti tu sa fii perfecta dar nu poti sa ai perfectiune in tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este foarte frumos ce ai scris despre profa ta de lb romana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vad ca pe mess scrii frumoshee hee