Uite u ca nu-mi place, da` fiecare dclaratie ublica a luima lasa cu gua cascata.Este cam Egoist. asa un pic Cred ca nu le place pentru ca ae acele "aere" sieste cam tanar pentru a incepe cu sfaturile)
BaFthA`!
GânduriNegre--->Tu nu stii cei frumosu! Tu nu cred ca estimai perfecta decit el`!
Tzie nu ti s-a intamplat chiear niciodata sa iti placa de cineva mai matur decit tine?
Sau vezi la o vedeta care o iubestimult ceva stilul cum se imbraca... daca ai avea posibilitatea (sau chiar o ai) tu la fel te vei lua dupa stilul ei`!
Si daca ceva... Jb are stilul lui!
Nu kopie pe nimeni, si dac tu spui ca kopie mishcarile cuiva"ale cui"?
Hai te rog eu mult fii serioasa`!
Din moment ce ajuta oamenii nu poate fii o persoana rea, nu-l apreciezi ca artist asta-i altceva!
Mhn24--->Dragu neu... tu vashe si cautzi aishi, eu nu inteleg`?
Hai lasa komentariile stupide pentru tine!
Da poate sa nu va placa...treaba voastra!
Dar un lucru pot spune..."Atzi mai vrea voi ceea ce are el"!
Asta si estidraga, un baiat cu voce de fata...nu mai ai cetzi dori`!
Si daca vrei sa stii ce inseamna "vashe" ap konsulta dictzionarul rus...si vei asti mai multe` fetitzo...
Mie imi plke justin:X, dar unora nu, si unele motive ara fi pe care le-am auzit: ca e pitic, ca are parul urat, ca are o voce nasolaa si ca se da mare vedeta astea ar fi primele lucruri pe care le zic altii. Astept funda!
Mie imi place Justin Bieber!
Dar spun lucrusrile din punctul meu de vedere:
unii sunt gelosi pe el!
Mie imi plac doar unele din melodiile lui.Nu imi place de el pentru. mi se pare ca e cam urat. adica nu arata asa bine.dar canta fain.si e un gest f. frumos sa donezi din banii tai unor coppui nevoiasi.am auzit ca e pedofil!:d cu placere de raspuns
Bellee întreabă: