| 2115566intrebari a întrebat:

Sall. sunt o fire cam nazbitioasa. imi plac banii, baietii si hainele la moda.( desigur, e visul fiecarei domnite). invat foarte bine la scoala ( desi nu-mi place scoala). fiti atenti! la scoala la lectie ma port ca o sfinta. nici prin gind sa-mi dea sa raspund profului urit sau sa nu-mi fac temele. de ce nu pot sa fiu asa cuminte si acasa cu parintii? vreau sa fiu o fire mai misterioasa care ia lucrurile in serios sa stiu bunele maniere etc. puteti sa-mi dati niste sfaturi, va rog. dar atentie! sa nu contina asta > vaaa roog ----fara astfel de raspunsuri. mersi astept. dau funda celui mai reusit raspuns ^_^

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa te-au invatat ei sa tipi si sa nu ia masuri iar la scoala esti obisnuita ca sa nu ai probleme cu nota scazuta la purtare etc. Cumpara un sac de box sa iti descarci furia pe el.

| IMS a răspuns:

Poti incepe prin a nu mai scrie cu î din i unde nu trebuie.Asta se invata in clasa intai.

| 2115566intrebari explică:

Nu tip.pur si simplu evidentiez cele spuse

Nu-ti fie frica. stiu si eu asta din clasa I. Pur si simplu mi-e lene sa schim limba.Si apropo eu ti-am spus sa-mi raspunzi la intrebarea spusa, nu sa ma inveti literatura

Sa vade ca si tu cind ai scris ai scis î din i. asa ca lasa asta si poarta-ti singura de grija