| GiiaaBăă a întrebat:

Acum un an mi-am facut cont pe www.PixieHollow.com sau www.DisneyFairies.com (e tot acelasi site)! Dar acum un an, cand mi-am facut cont, cand iti creeai zana, avea mai multe peruci! Dar azi cand am vrut sa imi fac cont, avea numai par scurt, si mie nu imi place! Stiti cumva de ce? Vreau sa fie acelasi site pe care m-am jucat acum un an! Dar nu mai stiu username-ul si parola de acum un an, si de asta vreau sa imi fac altele! Dar... nu pot din cauza parului acela oribil!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe acest site ai mai multe peruci doar daca te faci membru.Eu sunt.Trebuie sa fii membru si sa iti alegi un par scurt.Cand ai intrat in joc trebuie sa colectezi ingrdiente(adica flori seminte etc.)si sa iti cumperi un par nou.Acum un an toate aceste lucruri facut doar pentru membri erau libere.Nu trebuia sa fii membru.Atunci iti arata perucile fara nevoia de a fi membru.

4 răspunsuri:
| George_2648 a răspuns:

Pai lucrurile se schimba daca tu zici ca e acelasi site au bagat update nou acum chiar daca ai gasi accountu vechi tot nu il vei putea folosi pentru ce cele vechi au fost sterse

| GiiaaBăă explică:

Si... ce propui sa fac? stii care e noul site?

| GiiaaBăă explică:

Cumva Pixie Hollow sia schimbat site-ul? Daca da, plizz dati-mi-l!

| GiiaaBăă explică:

Ms de raspuns dar daca ma fac membru am nevoie de card? Si cat platesc? Platesc in realitate?