| Spike12 a întrebat:

Am 16 ani si sunt cls a 10-a. Voi ce parere aveti despre colegii vostri de cls, eu ii urasc de moarte, vreti sa stiti de ce. Eu sunt un genul care are note bune, nu deranjeaza pe nimeni, Dar aproape toti colegii mei de cls sunt genul care de cred smecheri. Iar acesti smecheri ma fac sa fiu plin de ura, tot timpul ma enerveaza, fac glume proaste etc. Ia-m suportat mult timp da chiar nu mai pot sa-i suport m-au umilit in fata fetei pe care o iubesc si din cauza lor am tot timpul probleme cu profesorii. M-am batut cu ei dar degeaba. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Help! Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Nu te mai lasa calcat in picioare. Incearca sa le raspunzi la glumele proaste c-o replica inteligenta si ironica. Nu-ti pot da exemple, pentru ca nu stiu ce glume fac ei de obicei. Cand iti zic ceva, respira adanc, intoarce-te si da-i o replica ironica si usturatoare. In caz de "vrea sa sara sa te bata" ii poti zice cev de genul: "mda, tot statutul primar de bataus ai ramas? Sper sa te fi maturizat pana acum. Acest lucru imi da senzatia ca e total inutil sa ma cobor la nivelul tau. "
Succes!

2 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

Buna!
1.Si eu imi uram colegii, dar acum sunt intr-o clasa noua si imi ador noii colegi.Mam adptat foarte repede!
2.Ai doua variante:
a. Ignora-i!
b.Mutate in alta clasa, poate o sa fie mai bine!(in situatia me a mers)

| Alishia a răspuns:

Colegi de clasa...i-am trecut pe toti intr-a 9 la fizica si de atunci mai mult de "Buna"nu ne spunem, singurele persoane cu care ma inteleg sunt 3 fete in rest nici o tangenta.
Cred ca ar trebui sa-i ignori, sa te muti ar fi un gest de lasitate, cat despre fata pe care o placeai, daca si ea te placea nu baga de seama ce au zis colegi tai.