| myssu a întrebat:

Sall TPU, am o problema
de obicei cand ma plicty sun prietenele[pe rand] si le intreb daca ies pe-afara.
de obicei spun ca nu, iar dupa cateva minute, ma duc afara la o plimbare si le vad pe ele cu prietenele lor!
oare eu sunt problema, credeti ca trebuie sa fiu mai tupeista?

Răspuns Câştigător
| SMA a răspuns:

Intradevar ar trebui sa fii putin mai tupeista si sa te integrezi in micul lor grup, dar nici ele nu iti sunt prietene adevarate. Adica in primul rand prietenele adevarate nu se mint reciproc, iar ale tale tocmai asta fac! Incearca sa iti faci prietene noi ca sa ai cu cine iesi, iar atunci cand ele nu sunt cu celelalte prietene ale lor si te cheama afara, fa si tu cum iti fac ele. Nu le lasa sa te foloseasca!

| IngeriiSuntCool a răspuns (pentru SMA):

Acesta e raspunsbatting eyelashes? pai u ai dat de inteles ca trebuie sa se certe cu prietenele sale... nu k trebuie sa fie mai tupeista sau mai putin tupeista!

| SMA a răspuns (pentru IngeriiSuntCool):

BoolLoove2012, nu zic sa se certe dar e bine sa o traga de sfori? E bine sa isi bata joc de ea? Prietenele adevarate nu se mint. Daca nu mai vrea sa iasa cu ea ar fi trebuit sa ii zica in fata, Nu stiu daca intelegi problema. Am avut si eu asemeni prieteni si am realizat ca e mai bine sa treci mai departe, sa iti faci alte cunostinte decat sa fii calcat in picioare de oameni falsi. Scuze daca te'a deranjat comentariul meu.

| IngeriiSuntCool a răspuns (pentru SMA):

Nu, chiar delochappy... Dar sincer, pentru mine ai dat de inteles ca trebuie sa se certe cu prietenele sale.Sunt de acord cu tine ca nu ar trebui calcata in picioare, dar trebuie sa aiba si prieteni/prietene. Chiar daca nu se inteleg prea bine, adica minim un firicel exista intre ei/ele...

5 răspunsuri:
| IngeriiSuntCool a răspuns:

Pai dupa cate vad in poza de la profil, esti o fire mai rea, si emo?!?! eu cred ca tu esti problema, incearca sa te integrezi mai mult in grupul lor si sa te impaci ( daca esti certata cu o prietena ) cu fata respectiva. fii mai calma cu ele, daca e cazul nu mai tipa la ele, nu te enerva si crede-ma toate te vor baga in seama... acum na, poate si tu esti mai tupeista, poate prietenele tale, dar ti-am spus incearca sa te impaci cu prietenele tale sa le vb frumos etc.si sincer cred ca ai vreo 9 ani, incearca sa nu mai pari asa de emohappy :X:X:Xsper k ti-am fost de ajutor:X

| Oana_9831 a răspuns:

Cred ca tu esti problema, probabil ele au ceva cu tine de nu vor sa mai iesiti impreuna.Probabil ai facut ceva care le-a deranjat.Incearca sa stai de vorba cu ele sa afli motivul pentru care te ingnora si sa incercati sa rezolvati problema. Funda?:X