| TheWorstNightmare a întrebat:

Am o problema, fratele unei prietene de-a mea e indragostit de prietena mea ce mai buna si el m-a rugat sa il pun cu ea. Si nu stiu cum sa fac asta, ca ea nici nu vrea sa auda de el si il considera un fraier. Cum pot sa o conving sa se puna cu el?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te roaga sa il pui cu el si apoi il considera un fraier, ori tu ai formulat intrebarea gresita ori prietena ta e proasta.

| Danutza27 a răspuns:

Cel mai bine, tu si prietena ta, sa o puneti pe citit ca ai cam multe locuri virane in educatie si tu si prietena ta Cu banii de tigari va duceti impreuna si luati carti de la tarabe din piata le gasesti la 1 LEU si... ai ghicit le cititi.De scoala nici gind ca la examen o sa dati scoala cu untura sa o manince ciinii si voi ca doua "printsezici " o sa o puneti de niste foi albe in loc sa asterneti stiinta voastra pe ele si o sa injurati sistemul.

| TheWorstNightmare explică:

Danuta, tu esti ori proasta ori drogata, ca am mai facut si eu greseli ca m-am grabit sa scriu intrebarea. Si eu am 12 ani, cum sa cumpar tigari. Si sa stii ca nu sunt asa proasta cum crezi, sunt chiar desteapt, destul de desteapta sa-mi dau seama ca, cartile nu se vand in piata cu un leu.

| XXX123XXX a răspuns:

Spune-i asa daten mata de cocalar du-te si ia-ti tigari din alta parte

| XXX123XXX a răspuns:

Daten mata de handicapat

| HACKER123 a răspuns:

Danuta, tu esti ori proasta ori drogata, ca am mai facut si eu greseli ca m-am grabit sa scriu intrebarea. Si eu am 12 ani, cum sa cumpar tigari. Si sa stii ca nu sunt asa proasta cum crezi, sunt chiar desteapt, destul de desteapta sa-mi dau seama ca, cartile nu se vand in piata cu un leu... ba da ba da esti foarte prosta asa de prosta incat nu stii sa deosebeasti un cutit deo furculita

Cine, eu sau danuta?

| HACKER123 a răspuns:

Tu normal

Ba da prosti sunteti toti, eu va cer ajutorul si ma injurati, sunteti chiar idioti

| HACKER123 a răspuns:

Idioata s-o faci pe mata curva beata